TombulHatun bende bazen onun istediği pozisyonu yapmayınca diyorum 500 verirsen olur😂😂
Orgazm olamıyorum diye ağladım
Ask_hosmus bazen ama xakxxvxjshx adam.istemiyorsa kıvama getirmek zor😂😬😬😬
Ask_hosmus ahahhahaha para her pozisyonu acar diyelim o zaman😂😂😂🥵
HurremSultan ben bazen çaktırmadan huylandırırım onu , mesela güzel bı duş alırım saçlarımı tarayıp üzerimde havlu elimde bebek yağı yanına giderim biraz masaj yap uyuyim derim tamm der ama uyku harrraaam😂😂
Bazen de mini şort giyerim baya mini ama ,çay demlerim bardakları getirirken falan keser o beni zaten arkamdan offf offf der😂😂
O bazen halısaha maça gider o gelmeden hazırlanırım ben, kapıyı öyle açarım o yorgunlukla aklı gider gene😂😂
O çekiliş şeyini yap yarın ne kadar heyecanlı oluyor 😂
HurremSultan çok kolay kız deme öyle istemese bile onun sevdiği pozisyona geçerim hadi geeeel derim mecbur kalır 😂😂
HurremSultan bu işin şakası tabi 😂 neyse gidim de bi 1000 TL koparayım😂😂😂
HurremSultan ben çok fenayımdor da belli etmiyorm çok verimliyim aslında 🤣🤣🤣
Ask_hosmus dene mutlaka çok eğlenirsiniz 😂
Ask_hosmus off ben kocamdan para istemeyemiyorm adamın maaşı bende istesem diyoki paralar sende zaten ben senden isteyeyim 😂😂😂
HurremSultan neeeeeeeeeee
bir haftadır orgazm olamıyor musun??
aman yarabbim:))) felaket 🙃🙃🙃🙃🤣🙃🤣🙃🤣🙃🤣🙃
bitterdelisi24 kız hergun deniyoruz hxhsxx olmayınca hergun deneyip sıkıntı oldu evde 😂😂😂
Ask_hosmus kizzz bunlar benim olayım zaten😂😂😂🥵🥵 cilve benden sorulur 😂 ben değişik şeylerden bahsediyorsun sandim🙈 mesela şu kavanoz olayi baya iyimis zjajgzz
TombulHatun kız belli etsenize bu değişik fikirler evliliğe iyi geliyor 😂😂🥵
Ask_hosmus ahahaaa karşı koyamaaz diyorsuuunnn
Ask_hosmus 😂😂😂😂 yaa çok güldüm buna
HurremSultan kız mesela arkadaşlarla okey oynuyoruz arkadaşlar gelmeden kendi aramızda deriz işte ben kazanırsam üstte olurum yada sen kaynedersen şu pozisyon filan okeyde orti olayız rakip oluruz yendikçe yenildikçe kızışırız iyice sonra millet gidince hoppaaa 🤣🤣🤣
HurremSultan akısına bırak hayatım belkide taktıgın için olmuyo. gelişi güzel yaşa bosver illaki olur :)
HurremSultan kız böyle postlara beni etiketlemeyin, kocam yanımda yok, zor tutuyoruz kendimizi zaten 🤣🤣 1 hafta diyorsun, benim kocam 13 gündür yanimda yok 😭😭 ben nerelere gidem.
Duruukus bide üzerine yorganı aldı 😂😂😂
HurremSultan hee o tarz şey mi diyon 😂 taş kağıt makas olayı var bide 5 de biter kazananın istediği pozisyon olur 😂