• Muhabbet
  • Orgazm olamıyorum diye ağladım

Ask_hosmus kizzz bunlar benim olayım zaten😂😂😂🥵🥵 cilve benden sorulur 😂 ben değişik şeylerden bahsediyorsun sandim🙈 mesela şu kavanoz olayi baya iyimis zjajgzz

HurremSultan kız mesela arkadaşlarla okey oynuyoruz arkadaşlar gelmeden kendi aramızda deriz işte ben kazanırsam üstte olurum yada sen kaynedersen şu pozisyon filan okeyde orti olayız rakip oluruz yendikçe yenildikçe kızışırız iyice sonra millet gidince hoppaaa 🤣🤣🤣

HurremSultan kız böyle postlara beni etiketlemeyin, kocam yanımda yok, zor tutuyoruz kendimizi zaten 🤣🤣 1 hafta diyorsun, benim kocam 13 gündür yanimda yok 😭😭 ben nerelere gidem.

Yaaaa ben hamileyiimm ben öleyim miiiii 🥴😫😫😅 en son ramazan da kavusmustum adamaaa 🤭 tabii onu memnun ediyoruz beni memnun etmesi en son ramazan sonuydu 🤦🏻‍♀️ ilişkiyi unuttum vallaaa dün yine birşeyler yaptık ama liseli ergenler gibii sürtün babamm sürtün 😅😅 asiriii bii isteksizlikk veee aşırı bir koyvermislik var uzerimdeee 😅 acileen toparlanmam lazımm hamilelik insanın dengesini alt üst ediyor yaaa. 🤦🏻‍♀️

Ask_hosmus hahahah bu sabah beni işe bırakırken öpeyim dedi para ver öyle öpersin dedim ulan ben sabah senden para aldım verdiğini geri mi alacaksın dedi küstüm öptürmedim tam iniyorum popomu elledi bende kızdım dokunma bana diye çemkirdim yandan geçen abla durdu kızım bir problem mi var diyo dedim yok abla kocam cilveleşiyoruz 😂😂😂😂