Blondie gshande bende oyle biliyordum ama arkadasimda gitmis onada oyle demisler cok memnunum diyor git pisman olmazsin diyor izmirin en bilindik klinigi oluyor aslinda cok duyuluyor
delihatunum Blondie yok değil ya ama ben genede korkuyorum 🤣 acısı var ama yok aman boşver git rahat edersin
Blondie delihatunum yapcak bisey yok sonunda rahat etmek var 😂 bide birsey sorucam 2 gun onceden jiletlen gel dediler bu aksam jiletlensem olur demi😂
Etipetito Blondie Konudan alakasız ama kaça yapiyosun ağdayı tüm bacak bide özel bölgeyi ne kadara alıyor
Blondie Etipetito ben tum vucut gidiyorum bel gobekde dahil 320 aliyordu her ay zam koyuyor biktim bende
Etipetito Blondie Çok değil mi ’ya ben diyarbakırda yaşıyorum tüm bacak ve genitali sordum 70 tl dedi
delihatunum Blondie şuan lazerden çıktım ve geberdim can çekiştim resmen 2. Seansım 1. Seansta bacak yaptırmadım ama bacak felaket bişey ağlayacaktım resmen heryerim çok acıdı 😭 yanıyorum 🔥🔥🔥
Blondie delihatunum hangi bolgelere gidiyorsun sen ve kac dkka surdu bana suresi az geldi sanki ya ve hic aci olmadi bende olduda cok hafifti oyle diyeyim 😊
delihatunum Isimsizbiriii alexander cihaz canım birinci seansta o kadar çok acı hissetmedim ama ikinci seans fena geçti
Isimsizbiriii delihatunum markasi ne peki, bende buz lazere gidiyorum ama sonuc alamadim, alex daha iyi diuorlar
delihatunum Blondie bikini kol altı bacak normalde bikini kol altı 10 dk falan sürüyor bacakla beraber 1 saate yakın sürdü
delihatunum Blondie valla bilmiyorum ama çok acıdı kız çıkarken geçmiş olsun diyor bende teşekkürler geberdim dedim 🤣 alt bacak acımaz orası sert dedim ama daha çok acıyormuş 😵💫
Blondie delihatunum ya benim 10 dkka falan surdu neden anlamadim ya 😢 mesaj attim yarin donus yapcklar sorucam 2 arkadasimda oraya gidiyor cok memnunlar
delihatunum Blondie internetten baktın mı nerde gerçek buz lazer var diye yaz Google amcaya www.buzlazer.com orda bulunduğun şehri gir