Lazer ve aci🥲
Blondie özel bölgeden ziyade koltuk altım benim çok acıyor ama dayanıyorum bazen gözümden yaş geliyo. Ama ben en yükseğini açtırıyorum daha çabuk bitsin diye
merabatelevole bakalim ben dayanabilcekmiyim:) birde bana ilk kez 2 gun onceden jilet vur dedi birdaha jilet olmayacak cikan killarla devam edecegiz dedi boyle birsey varmi?
Blondie bende yok her lazerden 1 gün öncesi traş makinası ile alıyorum başka makinadır o. Benimki soprano titanyum
merabatelevole benimki alexandrite ve nd yag cihaz dediler
Blondie ben alexander cihaza gittim ilk seansa canım çok tatlıdır böyle acısı şey gibi cımbızla eti çekip bırakırsın yada iğne batırıyorlar gibi bende 2. Seansıma gitcem cuma günü
delihatunum yani abartilcak bisey yok demi oyle dayanilmicak gibi değil demi
Blondie yok değil ya ama ben genede korkuyorum 🤣 acısı var ama yok aman boşver git rahat edersin
delihatunum yapcak bisey yok sonunda rahat etmek var 😂 bide birsey sorucam 2 gun onceden jiletlen gel dediler bu aksam jiletlensem olur demi😂
Blondie şuan lazerden çıktım ve geberdim can çekiştim resmen 2. Seansım 1. Seansta bacak yaptırmadım ama bacak felaket bişey ağlayacaktım resmen heryerim çok acıdı 😭 yanıyorum 🔥🔥🔥
delihatunum hangi lazere gidiuosun cnm derece yuksekti herhalde