Blondie diode buz başlık yaptırıyorum ben evet acı var ama kil yoğunluğu azaldıkça acı da azalacak dayanamayacak atışlar oluyor ama hızlı hızlı yaparlarsa çok acımıyor. Bana bi kere en yüksegini yapmıştı çok kötü oldum ( acı eşeğim çok düşük) bi sonraki randevuya gittiğimm zaman “kendime yaptım nasıl dayandın ” dedi 🙂 bi kac seans sonra bittiğini düşününce dayanırsiniz o acıya. Bi de düşük joule den başlıyorlar zaten. Varsa sprey sıktırın anlık ise yarıyor
Lazer ve aci🥲
Blondie uyusturucu krem var ciddi anlamda etkisi oluyor
bitterdelisi24 evet duydum onu bakayim bi
Braun kullanıyorum yeni aldım ama acıtıyor bacaklarım bildiğin yanıyor ki benim ağdada gıkım çıkmaz
Blondie alexandrite normal lazer oluyo buz değil. Ben de ona gidiyorum aşırı acı oluyo ama tüylerimin çoğu bitti ki daha seanslarım olmasına rağmen gitmiyorum şu anki sonuçtan bile memnunum. Biteceğini düşününce o acıya dayanılıyor zaten özel bölgeler kısa sürüyo. Ben içimden 30a kadar sayıcam bitcek falan diye kendimi oyalıyodum😂
sineklibakkall benimde agdada sesim cikmaz ama korkuyorum baya ya🥲
Annesivekizi biter ama demi😂 neyse killardan kurtulucam diye dusuneyim off bana dogum sancisindan bile kotu geliyor gibi nedense oyle bir korkuttularki 🥲 neyse artik ben daha once lazere gittim bacaklarim acimadi da ozel bolgem aciyordu cok ozel bolge kac dkka suruyor peki artik bende sayarim sizin gibi🥲 bide ben ilk kez gidicem bana 2 gun onceden jilet yap gel dediler ama bidaha jilet vurmayacakmisim hicbir sekilde oyle soylediler cikan killarla yapiyorlarmis
Blondie benim axı eşiğim yüksek dayanıklıyım yüksekte yaptırıyordum hep ilk atışta bi irkilşyprsun sonra tık tık çabucak bitiyo bende alexe gittim 5 sene oldu hamile kaldım filan hiç çıkmadı şuan sadece genitalin yan kısımalrda 1 2 tane çıkıyor eldivenle koparıyorm
TombulHatun benimde yuksektir acı eşiğim ama nedense bunda korktum oda sadece ozel bolgede dayanamam yaptirmam diye😂 ama iyi bari fazla surmuyormus ya artik okadarda dayanicam sonunda mutlu olcam 😂
Blondie dayanılmayqcak gibi değil ya korkutma kendini sonu huzur tatile gidşyorsun kıl tüy düşünmüyorsun önceden insanlarn yanında üzerimi değiştirmeye çekinirdim çok çabuk uzarsı kıllarm mis gibi şimdi
TombulHatun bunları duyunca oh rahatlik diyorum korkumu yeniyorum ya dogru diyorsun ne bileyim cok aciyor falan diyorlar ondan korktum hatta ozel bolgeden vazgecme durumuna geldim de yok ya yaptiricam sonuda rahatlik oluyor😊
Blondie ay sakın vazgeçeyim deme ucunda ölüm mü var ne kadar acıya bilir 3 dk sürmeyecek bir bölge korkma ve acırsa kadına durmasını söyle soluklan arada derecesini çok da düşük yaptrma faydası olsun😂😂
TombulHatun evet derecesi yuksek olunca daha cok faydasi oluyormus yok yok vazgecmem ya senelerdir agda yaptiriyorum çok sıkıldım kuaforumde sürekli zam yapip duruyr ona verecegim parayı lazere vereyimde bir ise yarasin ya 😂
Blondie kesinlikle