Qizlar aranizda ertesi gün hapi gebul eden var?varsa adini menede deyerdinizde refiqem ucun sorusuram

Aysu111 men pastinor qebul etmisem. Mende 6saat kecmisdi cox vaxt kecmesi dermanin effektliyini itirir

Neray nece atirdiniz 1 defe?tesir etdi size? Birdeki qiymeti neçeyedir

Aysu111
      Mən 2 ay atdım, 21 gün atırsan hər gün eyni vaxtda. 7 gün fasilə həmin vaxt mensturasiya olursan, 7 gündən sonra təzdən başdıyırsan.
      ama heç tövsiyə etmirəm zərərləri 🤦🏻‍♀️
      yaxşı tərəfləridə var sivilcələr yağlılığ gedir üzdə :)

Aysu111
        Sivilcə varsa həqiqətən atdığın müddətdə yəni olmur təmiz olur.mən uje 2 ay atdım, indi görüm təzdən çıxcağ ya yox.
        uşağ fikirləşmirsənsə at o zaman 😄
        ama bir şeydə oxumuşdum, hamiləlikdən qorunmağ üçün dərman atıb saxlayandan sonra hamilə qalmaq yüksək olurmuş” görümdə İnşəAllah bu ay ))

Qizlar salam men burda yeniyim,men neçe günden bir aybaşi olduqmu nece hesablamaliyam,misal men iyul ayinin10da aybaşi oldum,avqust ayinda ise5 i aybaşi oldum,indi men neçe günden bir aybaşi oluram,bide yumurtlama gunum aybaşinin neçenci gününe düşür,birde menim aybaşim her ay ferqli gunlerde olur,xaiş edirem bilen varsa cvb yazsin.

Nilay sen 25 gunden bir olursan can.yumurtalama gunune gelirken,sen nece ghn adet olursansa onu uygulamada geyd ele.ona esasen hesablayir

Aysu111 onda bele çixirki ilk aybaşi oldun gununen sayilmir,aybaşi qutaranan hesablanir novbeti aybaşina kimi duz başa düşdüm ya yox

Aysu111 bu uyqulamada deyesen yumurtlama gununu görsedmir.

Aysu111 yumurtlama gununu nece hesabladiqini izah ede bilersen,ikinci bebişi istiyirem olmur,dedim belke yumurtlama gununde hamile qaldim.

Nilay
                Yumurtlama günü her defe eyni vaxtda olmur can, Mende ovulyasiya testi alacam mence en yaxşı odu ele rahat olar bilmek, yoxsa bele proqramlarla falanda düz gelmir 🤦🏻‍♀️

Nilay
                  Men 10 denesin 28 manata tapdım.
                  sora internetde baxdım türkiyeden sifarişle 20si 8 manata. Ve kargosuz
                  ona göre didim qalsın gelen ay ederem o gelene qeder 😂

Nilay canim her defe eynu yumurtlama olmur.texminen olur.guclu beyaz axinti geldiyinde bile bilersen meselen.en sonunch yumurtlama gununden 1 gun once tutmasi daha yuksek olur meselen.kimisinde adetin 7ci 10cu gununde baslayur kimisindede 14cu gununde baslayir.sende ferqliliq ede biler.meselen mende hemise 10cu gununde baslayib