Qizlar aranizda ertesi gün hapi gebul eden var?varsa adini menede deyerdinizde refiqem ucun sorusuram
Azerbaycanlilar baxa biler?
Aysu111
Yarina atırdım men,
Deletedmom2 neçe defe nece atirdin
Aysu111
Mən 2 ay atdım, 21 gün atırsan hər gün eyni vaxtda. 7 gün fasilə həmin vaxt mensturasiya olursan, 7 gündən sonra təzdən başdıyırsan.
ama heç tövsiyə etmirəm zərərləri 🤦🏻♀️
yaxşı tərəfləridə var sivilcələr yağlılığ gedir üzdə :)
Deletedmom2 zaten uzumde sivilce var😞
Aysu111
Sivilcə varsa həqiqətən atdığın müddətdə yəni olmur təmiz olur.mən uje 2 ay atdım, indi görüm təzdən çıxcağ ya yox.
uşağ fikirləşmirsənsə at o zaman 😄
ama bir şeydə oxumuşdum, hamiləlikdən qorunmağ üçün dərman atıb saxlayandan sonra hamilə qalmaq yüksək olurmuş” görümdə İnşəAllah bu ay ))
Deletedmom2 can sen usag istiyirsen he?olar insallah Allah qismet elesin teki
Aysu111
Aha can :)
Amin çox sağol ❤️😚
Qizlar salam men burda yeniyim,men neçe günden bir aybaşi olduqmu nece hesablamaliyam,misal men iyul ayinin10da aybaşi oldum,avqust ayinda ise5 i aybaşi oldum,indi men neçe günden bir aybaşi oluram,bide yumurtlama gunum aybaşinin neçenci gününe düşür,birde menim aybaşim her ay ferqli gunlerde olur,xaiş edirem bilen varsa cvb yazsin.
- Düzenlendi
Nilay
Yumurtlama günü her defe eyni vaxtda olmur can, Mende ovulyasiya testi alacam mence en yaxşı odu ele rahat olar bilmek, yoxsa bele proqramlarla falanda düz gelmir 🤦🏻♀️
Deletedmom2 düz deyirsen amna o testide almaq üçün pul lazimdi
Nilay
Men 10 denesin 28 manata tapdım.
sora internetde baxdım türkiyeden sifarişle 20si 8 manata. Ve kargosuz
ona göre didim qalsın gelen ay ederem o gelene qeder 😂
Nilay canim her defe eynu yumurtlama olmur.texminen olur.guclu beyaz axinti geldiyinde bile bilersen meselen.en sonunch yumurtlama gununden 1 gun once tutmasi daha yuksek olur meselen.kimisinde adetin 7ci 10cu gununde baslayur kimisindede 14cu gununde baslayir.sende ferqliliq ede biler.meselen mende hemise 10cu gununde baslayib
Deletedmom2 türkiyeden ne yaxşi ucuz gelir.burda ise bahadi offf yine hayellerim suya düşdü!