MedavikPastam buzdankalpler onu bilmiyorum canım ya ben kendim prezev almadım hiç eşim alıyor, o söylemişti her bedene uygun var diye😂
buzdankalpler MedavikPastam eşim herhalde böyle daha çok sevdiğinden beden arayışına girmemiş bak sana hediye aldım deyip paketleyip veresim vardı 😂
She_angel MedavikPastam bende nefret ediyorum banada aynı hissiyatı veriyor ten tene değmeli ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Hele tırtıklıda ölüp diriliyom Elimde daha çok hoşuma gider diye almıştı 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Hayatonemsemeyedegmez MedavikPastam Anladım kuzum biz gebelikte geri çekilme yapıyoduk przt eşim hiç sevmez simdide Allaha emanet geri çekilme yapıyoruzz🤦 inşallah kazaya kurban gitmemm .
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez spiral kullan canım bende öyle korunuyorum ama spirale yönelecek gibiyim 😌
bitterdelisi24 MedavikPastam son evrede takarsan asla rahatsız etmez :) yani sevişirken vs takmayın zaten🤣
TombulHatun bitterdelisi24 MedavikPastam kız son evrede taktıktan sonra geri çekilmeden ne farkı var ön sevişmeden sonra ilişki başlamadan takman lazım ki zevk suyuna sperm karıştıysa geçmiş olsun 😂😂😂
bitterdelisi24 MedavikPastam çıkmasın işte :) rutin haline getirin. görevmiş gibi. zaten başlarda takarsan cıkar falan ne bilim sonrasında:) en son tak tertemiz 🤣🤣
Gurbetgelini_ MedavikPastam benim tam olarak rahatsızlık değilde ,sanki fazla haz alamıyorum gibime geliyor prezervatifle 🫠ten tene değecek diyomuşum😂ay tövbe
bitterdelisi24 TombulHatun son evde derken yani acık acık konusturma beni :)))) prezervatifsiz sokmuyor mu yani hiç 😀😀😀😀
HurremSultan TombulHatun valla 2. Çocuğu dogurana kadar lorunmadik Allaha emanet xgsmjx doğurdum 40 çıkar çıkmaz spiral taktirdim eşim de geri çekiliyor 😎 bu kadar korunma yöntemine birde hamile kalırsam adını savaş koyarim😂😂😂
TombulHatun HurremSultan spirale geri çekilme yapıyorsa güzel benimki spiral taktırrsan neden geri çekileyim onu niye taktırıcan o zaman diyor o yüzden biz prez. Devam 😂😂
Hayatonemsemeyedegmez HurremSultan yaaa deme öyle 😅 ya vala şansizım ben pazartesi gitiim spiral taktırmaya geç gitim çarşamba günü gitim spiral bittmiştii yaa 🤦ne yapim dahaa😏