Monalisa buranın tadı kalmadı pek girmiyorum artık 🙂 güzel bir kadınsın tek gözün gözüksede belli 🙂

Monalisa ben cok çabuk çekiliyorum kenara gelemiyorum böyle şeylere pek tartışmak kavga etmek bana göre değil ay birde sanal ortamda ne gereksiz şey

Selamlar kızlar herkese. nasilsiniz nasil gidiyor her sey? aynen. benimde aklima girdikleri için keyfim kaçtı
    monalisa gozlerin diyorum.. :)

Monalisa

Monalisa yaaa aşşık oldum galiba 😁😍 regliyim seks yok 👌 bebek yok 👌 stres tavan gerginim baya. 🙊

Bu ay yumurtalar dahil her günü değerlendireceğim kızlar en uygun pozisyonlar vs vs vs herşeyi inşAllah sağlıkla hayırla gebelik haberini burdada paylaşırım bana şans dileyin 😘😍

Monalisa Yok yavrucum doğum gunune rast getirmek istiyodum ya hani keza bu hafta işi yoğunmuş zaten haftaya olabilir dedi. Tartistik biraz zaten. anlamiyosun dimi haftaya dogum gunun yaninda olmak istiyorum dedim. Biraz daha ne zaman gorusuyoruz dersem asiri istekli gorunucem. haftaya bakalim dedi bende bir an once islerin durulmasini istiyorum. bir sey de soylemiyo bilmiyorum.

minikhanim bilse onun için hediye yaptırdığını… Bu erkekler böyle düşüncesiz olabiliyor cnaım. Eşim dahil genelde bütün erkekler biz kadınlar gibi doğum günlerine çok fazla anlam yüklenmiyor 😒

Minimini canım yumurtlama günlerini takvimden takip etme
            Ovulayson testi al. Ben ovulayson testinde yumurtlama gördüğümde takvime göre daha 5 gün vardı adetten 5 gün sonra yumurtladım takvime göre 14.gündü
            Altta ol sen pozisyon olarak. İlişki bittikten sonra ayağı 2 3 saat kalkmayanlar varmış aşırı saçma. Ben 10 dk kadar durdum sne için rahat etsinn diye 15 20 dk durabilirsin.
            Şöyle ki milyonlarca sperm var. Eğer yumurtlama dönemine denk gelirse saniyeler içinde bu milyonlarca sperm yumurtaya ulaşıyor. Boşaltma anında heme. Ayağı kalksan bile artık spermler yumurtada 😂
            Dışaır çıkan sıvıda tabiki sperm değil spermi taşıyan sıvı
            Habeirn olsun 👶🏻

Monalisa sağol kuzucum benim ♥️ bir oğluşum var ellerinizden öper 20 aylık 🌟 o kadar tutturmuyorum olsun diye eşim çok istiyor bendede var onun kadar olmasa da, öyle test alıp yapmak ona göre davranmak stres yapmak istemiyorum cocuk için sevişmiyorum. Ama her reglime iki üç gün kala hevesleniyorum acaba mı diyorum çok değişik duygular içindeyim 😁🦋

Sizi yerim ama ben güzellikler 😻😻
                ya aslında benimkiyle görüştükten sonra olanları size anlatmak için can atıyordum ama yazılanları görünce tadım kaçtı benim de😑 dediğin gibi amaçlarına ulaştılar sanki.. herkes eski formuna dönse keşke çünkü eski sizleri çok özledim ben🤍 @Monalisa @Olivetti @minikhanim @Minimini @Burcu33

kumral umrunda olmasın tatlım ahlak bekliçiği yapan herkes ahlaksız emin ol rahat ol rahatsız olan defolur silahla okutmuyoruz kötü düşünceler kendilerine