kimkibu Sananebeslk91026 biri hediye alacak He birde çok yakın bir zman içerisinde bir sıkıntı atlatacaksınız ama konusu ne kimle görünmüyor ama ağlamaklı geçecek
kimkibu Cicikiz ciddi anlamda bakardım ama ne zmna baksam kendimi hiç iyi hissetmiyorum bütün negatif enerji bana geliyor
kimkibu Cicekliperde malesef başkalarını bilmem ama ben baya etkileniyorum korkutuluyorum çoğu zman ama formda da görünce hele gözüme birsey çarparsa bakmadan geçemiyorum🤦♀️🤷♀️
Oykumlna kimkibu yani hava atmanada gerek yok güzelim bir baktın diye. Bakmazsan bakma iki uydurup insanları kandırma
bitterdelisi24 Sananebeslk91026 yakın zamanda düğününüz var. ve bir kişi olaylara cok müdahil oluyo. eli belinde herkese herşeye fikir vermeye calısıyo. sizde baya sinirlenceksiniz bu duruma
bitterdelisi24 Sananebeslk91026 eşin üzerine adak adanmıs galiba yada bi istek bi dilek. o kişinin her işine mani oluyır bu adak. en kısa zamanda kesmeye calısın
bitterdelisi24 Sananebeslk91026 senin iki uc yolun var hepsinede engel çıkmış gidememişssin yada gidemiceksin. yolların kapalı gözüküyor. bir de sen coo sivri dillisin galiba ya da yerine göre bilemıyorum. ama bam bam herseyi söyluyorsun
Sananebeslk91026 bitterdelisi24 yollar gerçek yol olarak mı yani canım bide ben hiç sivridilli değilimdir kız safım biraz o konuda