MedavikPastam Hayatonemsemeyedegmez ortadaki erkekler için zor oluyor biraz elleri ile yaslanınca yoruluyorlar😂
MedavikPastam Hayatonemsemeyedegmez yorumumu sildim asko gören sapık falan sanar beni sonra al başına belayı😃😃
Hayatonemsemeyedegmez MedavikPastam sen bilirsin askoo skntı yokk ha biliyosan pozisyonların ismini yazabilirsinn ama
TombulHatun Hayatonemsemeyedegmez standart pozisyonlar yaparız öyle çok uçuk kaçık yaptğmz değişik bir pozisyon yok
TombulHatun Hayatonemsemeyedegmez ahaha ya ama değişik ne olabilir ki amuda mı kalkalım denedik olmuyo öyle 😂😂😂
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez cowgirllll hatta büyük harflerle yazacağım COWGİRLLLLLLL 🔥🔥🔥💥💥💥 iki dkda gelmezseniz serefsizm öyle güzel bi pozisyon tabii içinizden de bi fantezi hayal edin ben öyle yapıyorum süper bisey yaaaaaaa lutfen deneyin kızlar 😬😻🙈😇
buzdankalpler Hayatonemsemeyedegmez ben pozisyon falan dinlemem en güzeli küvetteydi hala unutamam her eve küvet lazım 😂
She_angel Hayatonemsemeyedegmez çok var kız hangi birini yazim buraya zaten yabancı isimleri Türkçe anlatsam yer kalmaz 🤣🤣🤣
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez dimi erkeklerde en az bizim kadar seviyor mest oluyolar o pozisyonda 😛💗
buzdankalpler Hayatonemsemeyedegmez banyoda yer olsa ben de yaptırcam küvete su doldurup ooh gelsin ateşli dakikalar
She_angel Hayatonemsemeyedegmez barıştık kız dün gene tam küsecektim hey heylerim üzerimdeydi dingilendim kendimi 🤣🤣🤣🤣 Valla benim en sevdiğim ben yatakta eşim ayakta olması bence çok güzel bide cowgirll iyi ya misyoner de güzel bence hepsi güzel 🤣🤣🤣