Hayatonemsemeyedegmez Mrb kızlar en zevk aldınız değişik pozisyonlar nelerdir ,🤭💅Anlatın bacılar hepimize bi fikir olurr 🍭💅@aykirikadin @Yasak_elma @HurremSultan @Buzlulimonatam @buzdankalpler @Sedaa @Seda_6464 @Ask_hosmus @TombulHatun @She_angel @bitterdelisi24 @MedavikPastam @Cicekliperde @Goat @gshande @Great_Starfish @Blondie @Dogruu43 @daldakifindik @delihatunum @mamacita @Ecivicivokke @Cicikiz @Nietzsche @Sevde_20 @fatmagulll @Eskobar ve aklıma gelmiyenler kb🤍
TombulHatun Hayatonemsemeyedegmez standart pozisyonlar yaparız öyle çok uçuk kaçık yaptğmz değişik bir pozisyon yok
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez cowgirllll hatta büyük harflerle yazacağım COWGİRLLLLLLL 🔥🔥🔥💥💥💥 iki dkda gelmezseniz serefsizm öyle güzel bi pozisyon tabii içinizden de bi fantezi hayal edin ben öyle yapıyorum süper bisey yaaaaaaa lutfen deneyin kızlar 😬😻🙈😇
Hayatonemsemeyedegmez MedavikPastam ayy aşkoo yok ne açığı biraz garipp🤣🤣🤣 sadecee. Ben ortadakini cok seviyorum ama eşim hic sevmiyoo🤦🤭
MedavikPastam Hayatonemsemeyedegmez ortadaki erkekler için zor oluyor biraz elleri ile yaslanınca yoruluyorlar😂
MedavikPastam Hayatonemsemeyedegmez yorumumu sildim asko gören sapık falan sanar beni sonra al başına belayı😃😃
Hayatonemsemeyedegmez MedavikPastam sen bilirsin askoo skntı yokk ha biliyosan pozisyonların ismini yazabilirsinn ama
TombulHatun Hayatonemsemeyedegmez ahaha ya ama değişik ne olabilir ki amuda mı kalkalım denedik olmuyo öyle 😂😂😂
buzdankalpler Hayatonemsemeyedegmez ben pozisyon falan dinlemem en güzeli küvetteydi hala unutamam her eve küvet lazım 😂
She_angel Hayatonemsemeyedegmez çok var kız hangi birini yazim buraya zaten yabancı isimleri Türkçe anlatsam yer kalmaz 🤣🤣🤣
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez dimi erkeklerde en az bizim kadar seviyor mest oluyolar o pozisyonda 😛💗
buzdankalpler Hayatonemsemeyedegmez banyoda yer olsa ben de yaptırcam küvete su doldurup ooh gelsin ateşli dakikalar