Sevde_20 Bugun baya şey öğrendim burdan vajinal orgazmı akşam deneyeyim dedim adam boşaldı 10. Dakikada 😂😂 Ben yangınlarda tabi şimdi yarın akşamı bekleyecez mecbur 😀 o srada bi iki taktik versen fena olmaz 😂

fistiklicikolata kucağına çık cowgirl yap önce sen bosal bence sonra o hmm bomba olanı söylüyorum oral yaparken göğüslerimi onun tasaklarina yasliyorum yani iyice degdiriyorum o da memelerimle oynuyor ozlellikle uçlarıyla ben o sırada onun alt bacağına önümü hafifce surterek boşalıyorum bu çok doyurucu geliyor bana tatmin oluyorum o da zevkten dört köşe tabii adam inliyor biz zaten inliyoruz marifet adamı inletmekte 🤭🔥💋👅

Sevde_20 Canım benim göğüsler o kadar büyük değil bugun dedim silikon yaptıralım olmaz ben istediğim gibi sıkıp oynayamam o zaman dedi 😅 ama bu oral yaparken boşalma olayını sevdim deneyeceğim buarada oral yaparken organın heryerini yalıyorum ben aşağılara kadar bayılıyor kocam 🔥 peki sen hiç vajinal orgazm oldun mu? Benim en çok istediğim sey bunu yaşamak sanırım klitoris çok kısa sürüyor yetmiyor 🙈