Hayatonemsemeyedegmez HurremSultan yaa gercektenmi kanka üzüldüm ya. Senin yaşın genç bağlatmana izin vermezler .bende spiral taktıracaktım şuan kuşkuda kaldım gerçi bünyeye bağlı ama bilemedim şimdii
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez aşkım bilmiyorum ya baglatınca adet falan olmuyormuş Of bebek istemiyorum ama spiral de bana yaramadı ya valla Bi ömür bu kanamaya nasıl dayanırım
HurremSultan Sevde_20 içe bosalmiucak işte kayabiliyor veeee hamile kalabiliyorsuun😁🙊 Of of işimiz ne zor hswjhx
Hayatonemsemeyedegmez delihatunum şey dedim kilolu olmakta iyi bana göre zayıfım kilo almak isterdim mesl😘
Sevde_20 HurremSultan bakırlı olandan galiba seninki hormonlu taktir çok kanaması olanlara onu öneriyorlar
Sevde_20 HurremSultan biliyorum yumurtkama dönemimi takip edip yüksek olduğu günler dışa olmasını düşünüyorum ztn
HurremSultan Sevde_20 aşkım bilmiyorum ki ya devlette taktılar ama artık dayanamıyorum ya tansiyonum bile düşüyor 🥲 bakalım doktor ne diyecek🙄 birde sezeryan yerim keloid olmuş sanırım. Onu düzeltmelerini istiycem. Tekrar çocuk düşünmüyorum çünkü
HurremSultan Sevde_20 valla ben bosal diyorum qma kocam gaza gelmiyor😅😅 ben o anın ateşiyle boşalsın istiyorum ama o asla yapmaz xhwjhxs tabi benim heves de anlık oluyor allahtan yapmıyor yoksa ben hemen hamile kalırım biliyorum kendimi 😅😅😂😂
Hayatonemsemeyedegmez HurremSultan yaa gecmis olsun kuzumm tansiyonun kan kaybından düşüyoo bi doktora görünn
Sevde_20 HurremSultan bende bazen öyle düşünüyorum kazars içe giderse veya zevk suyu için önlem olarak…
Kuzuletta HurremSultan İçeri boşalınca o an ne hissediyorsunuz? Mideniz bulanmıyor mu o vıcık durumdan ve kokudan 😩 Bir ben sevemiyorum sanırım öğüre öğüre ölmüştüm
HurremSultan Sevde_20 dikiş yerimde yara izi varya orasi böyle disa doğru sis duruyor. Yani nasıl anlatsam bilemedim. İncecik çizgi sanki içine kablo koyup üstten ip satmışlar gibi netten baksana yawrum
HurremSultan Sevde_20 valla daha bebek doguramam bünyem kaldırmıyor yeteri kadar doğurdum Allah olmayanlara versin🥲🤍👶 o yuzden dikkat şart
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez Ay bende baglatmak istiyorum yahu daha bebek istemiyorum ama ne bilim günah diyorlar🙄