Hayatonemsemeyedegmez ayyy evettt bu detayları nasıl unuttumm😛😝 eşim sırf bunun için saçlarımı kesmeme izin vermiyor veeee ağzımı da kapatıyor ay ben uçuyorum zevktennn birazda inleme eklersek erkekler o seslere bayılıyor zorla becerilmek gibisi yok😅😅😅😅😅😅😅
Pozisyon meselesii. !!🔥💅
Hayatonemsemeyedegmez ya olabilir herkesin
Hayatonemsemeyedegmez olabilir askim herkesin fantazisi kendine göre 💋
Hayatonemsemeyedegmez ay ben şeyi daha çok seviyorum makas ✂️ pozisyonu fena zevk veriyor 🔥
Sevde_20 kokuyoruz ondan 😂
Sevde_20 hjhjj katılıyorum kankiii 🤭🤣🔥
delihatunum aa oda süper 🤭🔥
HurremSultan ben bakırlı spiral taktırmaya karar verim aşko inşallah bayramdan sonea korkusuz olcaz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sevde_20 aşkım senin çocuğun varmı
Hayatonemsemeyedegmez var aşko hemde iki tane 🙈😇
Sevde_20 masallah kaç yılık evlisin kızz
Hayatonemsemeyedegmez 4. Yıla girdik 😊😊
Sevde_20 spiral de hamile bırakıyor aşkım dikkat et 🙈🙈🙊🔥♥️ eşim patliycam artık falan diyor jemen çıkarıyor beni havaya kaldırıyor bazen ustundeyken😅😅😂
Hayatonemsemeyedegmez aşkım valla bende daha neler varda işte belimi büken anamı… neyseeee😂😁😁🔥 kız valla özellikle bu aralar çok uzağız aşkım kocamla🥲 fırsatımız olmuyor olunca da zaten ben yorgun oluyorum verim alamıyoruz😂😂 birde ben yine adet oldum Of offff cikarticam Bu allahin belası spiral i kanka ya baglaticam galiba onu düşünüyorum ne zamandır. Aşırı kanama yaoiyor fazlasıyla hemde randevu aldım doktor çıkaralım derse çıkartsın ya lousayjen bile böyle kanamam olmuyor🤯🤯 bebek bezi takıyorum en büyüğünden ondan bile taşıyor. Birde bir anda akiyor aynı altıma işer gibi🙄😬
Sevde_20 masallah kuzumm
HurremSultan yaa gercektenmi kanka üzüldüm ya. Senin yaşın genç bağlatmana izin vermezler .bende spiral taktıracaktım şuan kuşkuda kaldım gerçi bünyeye bağlı ama bilemedim şimdii
Hayatonemsemeyedegmez sağ ol canım
HurremSultan evet öyle oluyo bazen inşallah kalmam
Hayatonemsemeyedegmez şişko olduğum için kısıtlı maalesef 😁
delihatunum aşkkitom olmakta iyi bencee