Hayatonemsemeyedegmez yatağa uzanıyorum başım yataktan sallanıyor eşime oral yaparım oda bana dokunur eliyle işte şey ederr🤭🤭🔥 en değişigi bu sanirim😅😅 yani yapmayı denedik birçok şeyiiii ama yapabildiğimiz ve yapmaktan hoşlandığımız değişik olarak Bu var sanırım çok sık yapmayız ikimizinde kafası ayıkken güzel oluyor 😁🔥 genelde benim kafam uykusuzluktan milyon oluyor ilişkiye girdiğimizi bile unutuyorum bazen😂😂😂♥️

Hayatonemsemeyedegmez her türlü yani ben erkeğin baskın olduğu seksleri seviyorum erkegin dominant olduğu beni zorla becerdiğini düşünüyorum ona oral yapmak zorunda olduğumu ya da başka başka şeyler zevkli geliyor bana kendin neyden zevk aliyosan ona göre hayal kur bebeğim 😍

Sevde_20 ahaha kizzz biz hep öyle yapıyoruz zaten gxskxhdnx bebek korkumuz olmadan önce bizde hep o şekilde ikimiz bosaliyorduk ama artık eşim içe bosalmiyor sgjaxhjx o bizim için farklı birsey değil yanii😁🔥♥️

Valla canım en sevdiğim pozisyon üstte olup kalçalarıma vurması ama eşim kalçalarıma vurmuyor biraz daha sert isterdim ama o canım acır diye yapmıyor galiba

Sevde_20 asko sen bensinn benimde en hoşlandığım tipi hayal ediyosunn 🔥🤭 ben erkeklerin daha sert ne biliyim sert dedimde saçımı çeksin kalcalarımda parmak izleri çıkacak şekill umarım cok açık olmamıstırr hjjhj🤣🤭🔥

Gmzz hjhjj benim esimde yapmaz ben aksine çok severimm sert ama elimde kalır diye yapmıyorlardırr 🤭🤣🔥