Kızlaaarrr hadi şu son kiloları verelim yaaa bir ayda kaç kilo verdiniz en son diyetteki bebekler motive olalım birlikte ben 72yim bi 60ı görsem diyorum şöyle bir ayda 6-8kg versem🥲
Sizler neler yapıyorsunuz
Üç ileri iki geri bitmed şu kilo verme işleri

Herkes çok zayıf galiba🤔😑

soulless bende öyleyim zgsjxgx Allah’tan kilometre gözüme batıyor artık yoksa depresyon garanti 😂

Buzlulimonatam hadş maşAllah bende dün gezdim yesim içtim burgerler sönerler dondurmalar tatlılar
    Bugün hafif beslendim(düne göre)
    Artık sabah başlıyorjm🤩

Babyface ben de son gün diye kıtlıktan çıkmış gibi yedim hatta gece 3 e kadar yedim 😂sabah tartıldım 67 olmuşum çok mutlu oldum çünkü ilk gün hemen hemen 69 vardım ve dört günde iki kilo gitmiş 😍

Cicikiz ah beni de ıslak odunla dövmeleri lazım sen 6 ay uğraş didin sonra da iki haftada eski kilona dön ama çok uğraştım sanki o kiloyu almak için 🥲🫠😁

Buzlulimonatam ayy aynı ben be 😂😂 Pazartesi başlıcam ama kararlıyım tekrar 50 ye düşecem bu sefer her gören sana noldu göbek iki kat çıkmış kaçak kat çıkmışsın diyo sinirim bozuluyor 😭😭😭

Cicikiz arsızım anacım yok yani korumaya geçemiyorum ya tam vericem ya tam alıcam bana sınırsız rakam söyle alırım yani o kiloya bile çıkarım o derece boğqzımı tutamıyorum hayır yani vermenin zorluklarını da biliyorum ne diye kalkıp börekler çörekler yiyorsam arsızım işte 😂