Buzlulimonatam Babyface yaa hadi inşallah 61 leri görürüz inşallah 😍 benim şunanlık hedef 60 sonra da bi 57 olsam yeter oh mis 🤌🏼😍🥲
Cicikiz Babyface yeni mi başladın diyete yoksa yapıyormuydun ben yeni başladım yarın tartınıcam ama dün dayanamayıp cıktım öğlen 71.3 geldim 😂karnımda toktu
Babyface Cicikiz ah ahh 2 yıldır yapıyorum ama düzensiz yap boz yap boz 3 eksi 5 artı öyle 110la doğuma girdim ilk yıl 92ydim hep düşemedim şimdi artık yeter diyorum uzun zamandır 75li kilolardaydım işte Şimdi her pazartesi trtılıyorum ben 73den 71 oldum bu hafta
Cicikiz Babyface ay sen bensin bende oğlumu 113 le doğurdum sonra 70 75 arası gittim geldim gecen sene azim ettim 58 e kadar düştüm sonra tekara aldım 😭
Cicikiz Babyface bugün çıktım 71.2 diyete devam yürüdüm spor falan moralim bozuldu cips yedim kek yedim 🤮 şimdi çiğ köfte söyledim 😂 sonuç adet olmuşum sanırım kahverengi lekelenme başladı adetten mi tartıda şiş oldum ya içtiğim sular mı tutuldu ne 😂 moralim bozukk djdjd
Babyface Cicikiz bende azmediylrum düşücem ama önce bi 65i görmem lazım daha sonra 55i zorlicam 60ı geçmicem hep dengelicem kendimi inşAllah
Babyface merve45161 oomaşAllah neler yaptın prki😍😍😍 ya uzun zamandır siyet yapmıyordun ödemin gitti yada yüksek kilodasın kolay gitti hamgisi bizede örnek ol yedjlern içtiklerin yaptıkların neler anlat kızzz😍😍😍😍🤩🤩🤩 tebrikler bu arada
merve45161 Teşekkürlerr 🌼 Sabahları domates salatalık 1 dılım peynir 5 zeytın 2 yumurta acık cay içtim Diğer öğünlerde 7 yemek kasıgı sebze yemekleri yedım kepeklı ekmekle ve en önemlisi günlük zorda olsa 3 litre su ıctım
Babyface Cicikiz hiç canını sıkma adet olunca hem ödem hem saçma bi iştah oluyor bugün yedin ve bitti geçmiştenkaldıl😍 yola devam hadi kız aynı kilodayız resmen 🤣🤣🤣 pazartesi görüşelim sonuçlar be olcak🤣🤣🤣🤣
Cicikiz Babyface sorma ya bugün tamamen söküldü adetim pazartesi de şiş çıkarım daha çok moralim bozulur yaaa 🥲😒😒
Babyface Cicikiz olsun olsun düzen oluştue kendine haftanın bir günü belirle ve hep tartıl o günde en azondan ne olduğunu farkediyor insan🤣🤭