Sinemsinem yani anlattıgın her ailede olan gibi şeyler. yorgun olabilir sen uyumussun zaten yataga yatınca uyku moduna gecmıs olabilir.
bende herseye cabuk parlayan bi anda kızan biriydim suan torpuledim o huyumu. cunku ani cıkıslarım vardı ve insanlar kırılıyordu sonradan üzülüyordum. suan asla yapmıyorum öyle seyler. eşinde zamanla duzelebilir. anlat kırıldıgını defalarca gerekirse. emınım anlayacaktır

bitterdelisi24 aslında anlıyor yapmicsm.diyo ama.yine aynı ve ailesinin yanında daha da coşuyo. Onlara daha hassas davranması gerekirken daha kotu anlamıyorum normalde kotu bı insan değil halbuki

Sinemsinem bende öyleydim gercekten :) ozellıkle annemlerin yanında hep eşimi terslerdim. kıyamam oda birsey demezdi :) duzeldim ama bak

bitterdelisi24 nasıl duzeldin ki bu çok kotu bı huy bazen ailesine bile öyle üzülüyorum ki onun üzerine titrerler ama eşim gereksiz yere incitir bu nasıl düzelir bilmiyorum 😔

Sinemsinem senin burcun ne canım orda annesinin etkisi var bence sen vermeyi bırakta adama bedelini ödet beraber olma uzak dur bakalım o seni arzulasın ayrıca evet basaklarda isteksizlik olabiliyor o senin elinde hayatım ateşli sevişmeler yaşansın bakalım o zmn nasıl seni özlüyor

Sinemsinem olabiliyor canım bende öyleydim bi zamanlar vara yoğa kavga çıkardı olay çıkarır bide haklıyım derdim çok sey yaşadık zamana bırak birazda🙂 eşinle de duygularını konuş yoksa uzar gider böyle

Sinemsinem ben böyle yaptıkca esımde yapmaya basladı çünkü. bana karsı davranısları değişti. hatta soğudu gibi hissettm. galiba onu kaybetmemek için dikkat edıyorım. sende eşine tavrını koymalısın o snaa nasıl davranıyorsa aynısını yap

Sinemsinem benim eşimde aniden parlayıp sönen birisi, 5 senedir evliyiz, hiç degişmedi huyu, degişmezde yani. Ama zamanla daha cok dikkat etmeye basliyorlar. Aynı şekilde benim eşimde abisine veya ablalarina sinirlendiğinde hiç kalbi kırılacak mı diye düşünmeden laf söyler, bana da yapti birkac defa. Ama bende onun bana yaptigi gibi ona davraninca anladı biraz. Şimdi sinirlendiğinde benden uzaklaşiyor, bende ondan uzaklaşiyorum, çünkü aniden ağzindan bi kelime çıksa kalbim kırılıyor. Eşimde sonradan üzülüyor özür diliyor ama kalp kırılıyor bir kere. İlişki konusuna da gelirsek yol yorgunu olduğu için yanaşmamıştır diye düşünüyorum, ya da aranizda soğukluk oldugu için yanaşmamişta olabilir. Bizde mesela köye gidip geldigimizde eşim yol yorgunu oluyor, arabayi kendisi kullandigi icin. O yüzden yanaşmiyor ama ertesi gün acısını cıkartiyor. Birde eşin her zaman böyleyse gercekten isteksiz birisidir. İsteksizlik konusunda ilişkinize heyecan katacak yeni gecelikler farkli ortam ve pozisyonlar deneyin, hep ayni monotonlukta olunca insan sıkılıyor.

Sinemsinem konuşma üç beş gün anlasın hatasını burnumu sürttür sende bak diyorsun ben öptüm ettim oralı olmadı diye bırak o zaman takma bu arada burçla alakası yok bende başağım libido tavan valla benim kaynanamın yanında bağıracak hatta küfür edecek onu parçalardım on gün yatağına gitmezdim onla mı uğraşacağım