Merhaba🤭 çok şükür bebeğimi kucağıma aldım artık. Sezeryen amelyatı oldum, ağrılarım çok oluyo. Yaranın yeri acıyo bide en çok sırtım acıyo. Aranızda sezeryan olan varmı? Ne kadar zamanda toparlandınız? Sırt ağrısı ve yaranız için ne yaptınız?

mocuzem_ sırt agrısı zorladı beni onun dısında yara hiç acımadı. ikinci gün kalkıp rahat rahat gezıyordum. acısı hiç olmadı yani. ara ara yürü onun dısında dinlen yorma kendini

bitterdelisi24 bende kalkıp yürüyorum ama yattığım yerden rahat kalkamıyorum yardım alıyorum. Daha 7gün hala toparlanamadm.

mocuzem_ Benim bir bucuk ay sonra gitti o bel agrim 2. ayimdayim ara ara vuruyor :( spinal olmustum bu arada

mocuzem_ benimkisi çok ağır geçti çok geç toparladım bünyeden bünyeye değişiyor o

mocuzem_ benim sırt ağrım olmadı ama karın ağrım çok oldu ¾ saate bir parol içtim sonra göbeğime 2. Günü korse takınca göbeği toplayınca baya rahatlamış rahat yürüyodum 1 haftada tamamen topladım 3 buçuk ay oldu yeni yeni bel ağrılarım başladı ne zaman geçicek bilmiyorum

mocuzem_ ikinci sezaryenimi oldum 29 gün önce 15 günde toparlandım ara ara benimde ağrılarım oluyor tabi ama kötü değil

mocuzem_ korkutmak gibi olmadım ama oğlum bir yaşında hala belim ağrıyor

mocuzem_ sadece kalkarken zorlandım onun haricinde çok.guzeldi dogurmamis gibi iki gün sürmedi toparlanmam