Hello33 sende benim gibi kaynana na annene bırakıp birkaip gezersin sonra 🤣

Hello33 değilsin aşkım bende bugün tam bir ay oldu doğum yapalı ilk zamanlar uyuduğu zaman gidip nefesini dinlerdim nefes alıyor mu diye ilk çocuğumda da böyleydi ikincisinde de böyle üçüncü olda onda da böyle olur sende anormallik yok 🥰

Hello33 Çok normal bir durum. Uyurken Allah göstermesin yanımdan ayırırsam bebeğime bir şey olur yada ben ölürüm korkusu ile ağladığım için eşim, kızım ve ben üç kişi beraber uyuduk 😄 Kızım zaten kısa sürede böyle yapışık uyumaya alıştığı için beşiğinde hiç uyumadı. Bu duygusallık geçtikten sonra ise daha yeni mantıklı düşünmeye başlayarak ayrı uyutmaya çalışmak istedim lakin artık çok geçti. İki yaşını geçik 26 aylıkken anca ayrılabildik. 🥲
      O sebeple anneliğin verdiği duygu selinden ötürü sizin de benim gibi yapmamanızı yaşamış biri olarak öneririm. Kendi yatağında uyurken de bir şey olmuyormuş Allahın izniyle ☺️

Hello33 lohusalık🥺🥺🥺 gerçekten var yaa
        Bende bakar bakar ağlardım içim coşardı geçicek herşey düzelicek hergün daha güzel olucak herşey tebrikler güzel anne😍🥰

bitterdelisi24 evet ağzının içi o kadar güzle kokuyor ki heryeri çok güzel kokuyor 3 gündür dünyada daha yıkamadık ama dünyanın en güzel kokusu koyamıyorum öpmeye

elifygt öyle olur muyum biliyorum kaynanam bebeğimi alınca bile içim açıyor sanki biryerini acıtacak gibi

askoyuumm onu bende yapıyorum birde korkuttular beni sırt üstü yatırma kusarsa boğulur diye akşam uyku yok bana hep bakıyorum ne halde diye

zarifhanim bende aynı düşüncelerdeyim doğumdan önce doğumda ölürsem çocuğumu görmezsem diye ağlıyordum şimdi doğdu bu çıktı başıma

Babyface sizin de benim gibi olduğunu görünce gerçekten rahatladım en azından geçici bir durum onu biliyorum artık hepinze teşekkür ederim

Hello33 yani bende senin gibiydim sonradan değiştiğim için gönlünü ferah tut

Hello33 aşkım benim iki ay önce eltimin bebeği öldü eltim emzirirken bebeği memenin altında kalmış yani ben hamileyken psikolojim bozulmuştu halada öyle korktum bende sonra kendi kendime düşündüm dedim kaderde ne yazılmışsa o başımıza ne geleceğini bilemiyoruz o yüzden sakın korkutma kendini evet yan yatırman en iyisi bende yan yatırıyorum yanında olamayacağım zaman yanındaysam işim yoksa sırt üstü yatırıyorum kusarsa müdahale edebileyim diye sende öyle yap

Hello33 taze annesin suan herseyı bal gelir sana tadını çıkar bir sene sonra canavar oluuorlar 😅😂

askoyuumm ay nasıl olmuş farketmemiş mi Allah korusun Allah yazdıysa bozsun artık bende daha çok dikkat edeceğim