Sinemsinem bizimde tabiki kavga ettiğimiz tartiştığımız zamanlar oluyor canım. Hergünümüz günlük gülistan geçmiyor. Her evde tartışma mutlaka vardır unutma, ama insan neye çok sinirlenip neye az sinirlenecegini bilmeli. Kendini kontrol etmelisin. En ufak şeye bile abartılı tepki vermemelisin. Ve en önemlisi ilk kendini sevmelisin. Sen kendini sevmezsen beğenmezsen, kimse seni beğenmez. Özgüvenin yüksek olmalı. Bende 1.59 boy 63 kiloyum. Şuan kendimce diyet yapıp zayiflamaya çalışıyorum. Eşim asla bana kalbimi kıracak birsey söylemez. Asla bana kilo almişsin zayıfla felan demedi. Aksine böyle daha güzel sarıldığımda yumoş yumoşsun diyor 😂 bazen minik pandam diyor, dalga geçiyor farkindayim ama o kelimesi yüzümü güldürüyor. Eşim 23 temmuz doğumlu, yengec burcumu tam bilmiyorum ,fazla anlamam öyle şeylerden ama eşimde mesela çok romantiktir. Hatta benden daha çok romantik diyebilirim. Ve aşırı titiz düzenli, en cok titizlik yüzünden tartışıyoruz biz zaten. Giyim konusunda eşimde her zaman şık giyinmemi ister, ve uyuma cok önem verir. Bazen akşam oturmasina bir yere giderken normal tunik pantolon giyerim. Gelir bakar, bu tunik olmamiş aşkım der😂 eşlerimiz biraz benziyor sanki, benim eşim evde giyinmeme karışmaz, gri eşofman giysem bile hoşuna gider😂 ama misinli konuşmamı eşimde cok sever, bende her zaman yapar mısın alır mısın felan diye konusurum. Ben cocukluğumdan beri böyleyimdir, ağız alıskanliğı artik. Babamda hep böyle konuşurdu. Ve şimdi benim cocuklarimda hep misinli konuşuyor, mesela 3 yasindaki kızım su isterken anne su verir misin der. Oglum uyumak istediginde uyumak istiyorum der, aslında bizim konuşmamiz cocuklarimiza da yön veriyor.