zirabenisizdelirttiniz Slaedz06 kış aylarında soğukta yatakta başlardı alsmakak yaz aylarında her yer meydanda tabi açılıyorum saçılıyorum geçiyorum kucağına ver bi alt dudak yakışıklı diyorum oynaşa oynaşa parçalıyoruz birbirimizi akakakskka
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz sen birde çocuktan sonra gor tam adamı opucem kızım karşıma geçip bize bakıyor masum öpücük verip sarılıyoruz ahahaha
aurameselesibusekerim Ben istediğim zaman genelde hazırlanıyorum gelmeden önce veya bi anda aklıma geldiyse yanına oturduysam sakallariyla oynamaya başlıyorum hemen anlıyor uzaniyorsak elim boş durmuyor ve bi yandan da öpüşmeler vs sonrası belli😂
delicee Slaedz06 bende ya kucağına otururum ya öpmeye başlarım pek gönlü yok gibiyse biyerleriyle oynarım biraz😂 sonra devamı akıp gider zaten ☺️
MedavikPastam Slaedz06 isteyince direk gidip kucağına oturup ileri geri sürtünüyorum gerisi geliyor djdjdj
HurremSultan Slaedz06 ben bazen mesaj atıyorum bazen hiç konuşmam çocuklar uyuyunca duş alir giyinirim eşime totomu yaslarım o anlar😂😂😂🙈
zirabenisizdelirttiniz HurremSultan kanka oralara girme hiç ya valla moralim bozuluyor zaten adam gelecek göbekten rahat yapamicaz sonra çocuk doğacak derken lakskakakks
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz birde 1 sene koca hasreti eklendi sen bu uygulamayı sil asko gsshkxbx kendi kendine kudurtuyor adami burasi 😂
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz puhahahha üzülme üzülme bebek izni veriyorlar o zaman opusursunuz artik tabi kocandan tiksinmessen😂😂😂
zirabenisizdelirttiniz HurremSultan kanka doğum iznine geliyor zaten pekiiiiiğğğ benim kırkım nolacak akskakkskaa izinde 10 gün yani
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz işte onu diyorum o doğum iznine gelicek ama sen onu miden alırsa anca öpersin lousalik acayip birsey 😂😂