MedavikPastam Slaedz06 isteyince direk gidip kucağına oturup ileri geri sürtünüyorum gerisi geliyor djdjdj
HurremSultan Slaedz06 ben bazen mesaj atıyorum bazen hiç konuşmam çocuklar uyuyunca duş alir giyinirim eşime totomu yaslarım o anlar😂😂😂🙈
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz sen birde çocuktan sonra gor tam adamı opucem kızım karşıma geçip bize bakıyor masum öpücük verip sarılıyoruz ahahaha
zirabenisizdelirttiniz HurremSultan kanka oralara girme hiç ya valla moralim bozuluyor zaten adam gelecek göbekten rahat yapamicaz sonra çocuk doğacak derken lakskakakks
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz birde 1 sene koca hasreti eklendi sen bu uygulamayı sil asko gsshkxbx kendi kendine kudurtuyor adami burasi 😂
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz puhahahha üzülme üzülme bebek izni veriyorlar o zaman opusursunuz artik tabi kocandan tiksinmessen😂😂😂
zirabenisizdelirttiniz HurremSultan kanka doğum iznine geliyor zaten pekiiiiiğğğ benim kırkım nolacak akskakkskaa izinde 10 gün yani
HurremSultan zirabenisizdelirttiniz işte onu diyorum o doğum iznine gelicek ama sen onu miden alırsa anca öpersin lousalik acayip birsey 😂😂