Kızlar yine yeniden günaydın 😂😂😂
- En son ne zaman yaptınız ?
- Evlilik öncesi eşinizle bir yakınlaşmanız oldu mu ?
Biz en son bayramdan önce yaptık eşimle şuan farklı şehirlerdeyiz 🙈
Nişanlıyken göğüslerimi yalamıştı sadece 🙈🙈🙈
Kızlar yine yeniden günaydın 😂😂😂
1 . En son cumartesi günü
2 . Bizim nikahımız Haziranın 16sında oldu düğünümüz ise temmuzun 31inde oldu nikahtan sonra imam nikahımız da yapıldı evimizin eksiklerini yerleştiriyoruz diye düğün gününe kadar her fırsatta beraber olduk😂
1) dün gece🤭
2) evet biz nişandan çok önce yapmistik zaten nişandan sonra da her fırsatta yaptık🤭
Gidiyorumyolcuet maşallah Allah neşenizi arttırsın 😁
Busra72
1-cumartesi 😂
2-seksten başka herşey yapmıştık ama seksi düğünden sonraya bıraktık😃
MedavikPastam hahaha 😀😀ne güzel
Nisanliyken oral oluyordu arada kendisine yapmamı çok istiyordu. Ama şimdi keşke yapmasiaydim diyorum. Nikah tan önce yaptım tabiki utanıyorum günahkar hissediyorum kendimi 😒. Resmen kına gecesinde bile yaptırmıştı. Sabah erken ben duş aldım gelin alma olacaktı imam nikahimizdann öncede yaptırmıştı kaynanamgille yaşıyorum zaten duşta anlamamıştım oda almadı millet var diye ayyy şimdiki aklım olsaydı hiçbir zaman yapmazdım nikâh tanndonra yapardım çok pişmanım 😒
esinnnnnnn biz kari kocayiz artık karimsin hellimsin diye gaz vermişti bana
esinnnnnnn en son nezmn yaptınız sorusuna da gelince orucun 10. Günü kendisi iş gereği şehir dışında çalışıyor
esinnnnnnn bayağı ayrı kalmışsınız
Busra72 en son ben adet olmadan 2-3 gün önce yapmıştık bı 10 gün falan olmuştur adetlerim 5 gün sürüyor bu akşam temizleniyorum. 2.ci soruyada cevabım evet düğünden önce eşimle birlikte olmuştuk hatta sözlüyken diyim benim koca biraz sabırsızdı 😜😂
Deli-hatun 😄😄😄ne güzel
Merhaba ben de yeniyim buralarda ne güzel herkes rahatça konuşuyor happy kids de millet rahibe olmuş 😎