Busra72 1. Pazartesi akşamı 😂

1. Biz sevgiliyken işe gidiyorum diye gece vardiyasına eşime giderdim onların evde kalırdım eşimle biz bi odada annesigil diğer odada tabi beni bulmuş bırakır mı 5 6 kere yapıyorduk hahah annesi duymuş sabah demiş ki eşime kıza dokunmadın dimi 🤣🤣

Busra72 en son 6 ay önce fanfini finfon yaptık 🤣Eşime dokunamadim bile evlilik öncesi babam vurur ,jsjsdj

esinnnnnnn evet birlikte olduk 🤣 hiç aklıma bile gelmedi gebelik zaten bi kaç ay sonra kaçtım kocama evlendik 😁

Busra72 regl olmadan hemen önce🤣
      Sevgiliylen arada öpüşüp elleşiyordukta
      Nişanlıyken bizim dini nikahımız vardı sonra biraz daha oynaşırdık arada bir benim nişanlım uzaktaydı aylarca göremezdim işte geldiğinde falan işte ama hiç ilişki olayına kadar gitmedik nikahımız olduğu halde

1) en son 1 ay olmuştur. Çocuktan sonra hiç yapamıyoruz ya kocam çok istekli benim ne isteğim ne halim var 🥹 2) evet olduk hem de ilk tanışmaya geldigi zaman 😂 eşim yurt dışında yaşıyor tanısmaya geldıgı gün evlenene kadar her gelişinde yaptık 😂

Busra72

1. Dün gece 🫣 bu gecede olacak gibi 🤣🤣
        2. Evlenmeden önce bişi yaşamadık öpüşme vs dışında evlendikten sonra herşeyş yaşadık bence evlenmeden önce bişiler yapmak bana iyi hissetirmezdi herşey yerinde güzel tabi herkes farklıdır saygı duyarım 🩶

aslankadini008 kızZ ilk tanıştığınız gün be ara yakınlaştınız😁😁😁
        Ben ilk tanıştığım gün eve dönüşte elini sıkmayı bile unutmuştum🤣🤣🤣🤣

Busra72 en son ne zaman oldu hatirlamiyorum zor bir bebeğim var 😏😏
          Nisanliyken bir defa yakinlastik öpüsmeyle başladı elleşme öpme falan ilerliyordu ki ben durdurdum nikahtan sonra tamamladık 😂

Busra72 1. Salı günü

Sevgili olduğumuzun 6. Ayından sonra her fırsatta oldu 😅🔥 arabada dağda bayırda onların evinde 😂