esinnnnnnn en son nezmn yaptınız sorusuna da gelince orucun 10. Günü kendisi iş gereği şehir dışında çalışıyor

Busra72 en son ben adet olmadan 2-3 gün önce yapmıştık bı 10 gün falan olmuştur adetlerim 5 gün sürüyor bu akşam temizleniyorum. 2.ci soruyada cevabım evet düğünden önce eşimle birlikte olmuştuk hatta sözlüyken diyim benim koca biraz sabırsızdı 😜😂

Busra72

1) cumartesi günü çünkü 2 aylık bebem var ve gerçekten fırsat bulamıyoruz.

2) evlenmeden önce sadece öpüşme, sevişmelerimiz oluyordu. Biz nikahtan sonra birlikte olduk. O da bence kadına pek zevk vermiyor başlarda. Bence kadın, zamanla seviyor seksi 🙃

Busra72 1. Pazartesi akşamı 😂

1. Biz sevgiliyken işe gidiyorum diye gece vardiyasına eşime giderdim onların evde kalırdım eşimle biz bi odada annesigil diğer odada tabi beni bulmuş bırakır mı 5 6 kere yapıyorduk hahah annesi duymuş sabah demiş ki eşime kıza dokunmadın dimi 🤣🤣

Busra72 en son 6 ay önce fanfini finfon yaptık 🤣Eşime dokunamadim bile evlilik öncesi babam vurur ,jsjsdj

esinnnnnnn evet birlikte olduk 🤣 hiç aklıma bile gelmedi gebelik zaten bi kaç ay sonra kaçtım kocama evlendik 😁