esinnnnnnn en son nezmn yaptınız sorusuna da gelince orucun 10. Günü kendisi iş gereği şehir dışında çalışıyor

Busra72 en son ben adet olmadan 2-3 gün önce yapmıştık bı 10 gün falan olmuştur adetlerim 5 gün sürüyor bu akşam temizleniyorum. 2.ci soruyada cevabım evet düğünden önce eşimle birlikte olmuştuk hatta sözlüyken diyim benim koca biraz sabırsızdı 😜😂

Busra72

1) cumartesi günü çünkü 2 aylık bebem var ve gerçekten fırsat bulamıyoruz.

2) evlenmeden önce sadece öpüşme, sevişmelerimiz oluyordu. Biz nikahtan sonra birlikte olduk. O da bence kadına pek zevk vermiyor başlarda. Bence kadın, zamanla seviyor seksi 🙃

Busra72 1. Pazartesi akşamı 😂

1. Biz sevgiliyken işe gidiyorum diye gece vardiyasına eşime giderdim onların evde kalırdım eşimle biz bi odada annesigil diğer odada tabi beni bulmuş bırakır mı 5 6 kere yapıyorduk hahah annesi duymuş sabah demiş ki eşime kıza dokunmadın dimi 🤣🤣

Busra72 en son 6 ay önce fanfini finfon yaptık 🤣Eşime dokunamadim bile evlilik öncesi babam vurur ,jsjsdj

esinnnnnnn evet birlikte olduk 🤣 hiç aklıma bile gelmedi gebelik zaten bi kaç ay sonra kaçtım kocama evlendik 😁

Busra72 regl olmadan hemen önce🤣
          Sevgiliylen arada öpüşüp elleşiyordukta
          Nişanlıyken bizim dini nikahımız vardı sonra biraz daha oynaşırdık arada bir benim nişanlım uzaktaydı aylarca göremezdim işte geldiğinde falan işte ama hiç ilişki olayına kadar gitmedik nikahımız olduğu halde