Merhabalar kızlar happy Kids den geliyor um nasılsınız
Merhabalar
degirmentasi kızzz hoşgeldin herkes kidsten buraya tahliye olmuş🤣🤣🤣🤣🤣🤣
degirmentasi hoşgeldiiiin bende ordan geldim 😙
degirmentasi hoşgeldin aşko orda kimsin merak ettim 😅
degirmentasi hoşgeldin canım buralar alev alev yanıyor aman dikkatttt
Hoşgeldin kııızz biz yangınlı arvatlarızzz artık sende yangınlı arvat oldun 😂🔥💃🏻
degirmentasi hosgeldin😁
degirmentasi hoşgeldin ☺️
fistiklicikolata semenezgi yım orada
Busra72 teşekkür ederim hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
degirmentasi toplum olarak yanıyoruz bacım sen napıyosun😅😅 şaka şaka 2 bebekli evde çalışıyorum😂😂 akşama kadar ev işi bebekler yemek derken götümü zor koyuyom kanepeye
[silindi]
Babyface bende bugun geldim keske daha once gelseydim orda insani bayiyolar yaa her lafina linc burda ne guzel hersey serbest
degirmentasi hiç bacım ne yapalım griple başım dertte 2 gündür kendimle uğraşıyorum ara sıra buraya gidip kafa dağıtıyorum o kadar😏 sen napiyosun
[silindi] İyi ki geldiniz kız kim var kim yok orada hepsini davet et buraya şenlensin buralar. Ne güzel aktif oldu siz geldiğinizden sonra. Kidsten bahsediyorsan hiç bahsetme valla orası aşırı sinirli bir ortam herkes herkese saldırıyor cinsellik konuşmak da yasak orada herkes bebeği bakışarak yaptı çünkü
MedavikPastam ayy burda ki şu azeri kız var ya kocasının sperması olan şuan kidsi çalkalıyor 😅😅
fistiklicikolata öğğ midemizi bulandırdı o artık, az öncede momda açmıştı 🤮
MedavikPastam Troll herhalde ya kafa buluyo bizle
fistiklicikolata bana bi ara özelden yazıyordu burda kocamın ic camasırı spermalı falan diyordu. Bende ona teselli veriyordum hamilesin üzme kendini falan ama kız dinlemedi post üstüne post açıyor yine
MedavikPastam ayy banada yazıyordu sapık olmasın 😅😅