Enerciii bahardali keşke erkeklere de böyle bi uygulama açılsada onlarda kullansalar karılarına nasıl davranmaları gerektigi Olsun cinsellik olsun Kırdıklarınd anasıl gönül alınır aldatılırlarsa ne gibi sonuçları olur burda canlı konuşmalarla şahit olsalar da bizde biraz huzur bulsak be 😂
MedavikPastam Enerciii erkekler için böyle 1.000 tane uygulama var, girip orada karımı nasıl memnun ederim diye konuşmuyorlar. “Taktik verin beyler karımın haberi olmadan onu nasıl aldırabilirim” diye postlar açıyorlar. Bunlardan biride KS uygulaması😒
Enerciii MedavikPastam allahın cezaları bok var taktik istiyorlar Ne diye evleniyorsunuz ozaman illa bi aldatma vs olacak İşte Herşeyin alengirlisine gidiyorlar bizde kullanıyoruz burda ama eşimi nasıl mutlu ederimli biz malız ya bilmiyoruz aldatmayı falan 😏
MedavikPastam Enerciii Oo orada daha neler soruyorlar neler gorsen hayatının şokunu yaşarsın. “karım bana oral yapmıyor, karım şuramı yalamıyor şuramı emmiyor” saçma sapan postlar, adamlar hepsi de evli çocuklu giriyor öyle sitelerde şerefsizlik yapıyorlar
Enerciii MedavikPastam ay erkeklerin bu tarz konuştugunu görünce bi tuhaf Olurdum ya karısının yaptıgı yapmadıgı şeyleri mahremini ne bileyim sanki biz konuşunca sıkıntı yokda onlar yapınca çok farklı bi bakış açım oluyor 😂
bahardali Eskobar la eskobar ben girmiyorum ana sayfa başlıkları hep cinsellik girmeme gerek yok canısı😉😄
Meraktan bahardali bende yeni geldim dedim aman tanrım cennet 😄kadın kadına fikirleşiyoruz çohg iyi degil mi
bahardali Meraktan aynen buradakiler azgınlığı başına vurmuş yazdığımı da hemen yanlış anlamışlar sanki yasak konuşmayın demişim 😂