MedavikPastam Enerciii Oo orada daha neler soruyorlar neler gorsen hayatının şokunu yaşarsın. “karım bana oral yapmıyor, karım şuramı yalamıyor şuramı emmiyor” saçma sapan postlar, adamlar hepsi de evli çocuklu giriyor öyle sitelerde şerefsizlik yapıyorlar
Enerciii MedavikPastam ay erkeklerin bu tarz konuştugunu görünce bi tuhaf Olurdum ya karısının yaptıgı yapmadıgı şeyleri mahremini ne bileyim sanki biz konuşunca sıkıntı yokda onlar yapınca çok farklı bi bakış açım oluyor 😂
bahardali Eskobar la eskobar ben girmiyorum ana sayfa başlıkları hep cinsellik girmeme gerek yok canısı😉😄
Meraktan bahardali bende yeni geldim dedim aman tanrım cennet 😄kadın kadına fikirleşiyoruz çohg iyi degil mi
bahardali Meraktan aynen buradakiler azgınlığı başına vurmuş yazdığımı da hemen yanlış anlamışlar sanki yasak konuşmayın demişim 😂
Meraktan Enerciii kadınlarda başkasının kocasını hayal etme yoktur erkeklerden her bık beklenir iyikide yok öyle uygulamaları
Enerciii MedavikPastam yok canım degiller de işte şahit olana kadar masum sayıyoruz 😂😂mesela benim koca bi arkadaşına mesajlaşırken eşim Ablasına gitti ablası dogurdu da yazmıştı görünce çıldırdım dogurdu ne ya dedim bu tarz kelimeler başka bi erkekle konuşulur mu dedim yani bi an adam gözüme itici geldi valla 😂