MedavikPastam nuryollanna Ben de diyorum işte o kadar çocukla Nasıl spora yetişiyorlar platese yetişiyorlar ki çatlak kremini Ben de hep sürdüm ama yine çatladım🥲
nuryollanna MedavikPastam bünyesi öyle olabilir canım. Ben bi tane doğurdum yağ tulumuna döndüm sjdjdjdj yani o kadar değil tabi ama kendime göre öyle. Pilatese başladım bende işte
elifygt MedavikPastam bence kafaları rahat ya beslenmede önemli bizdeki kahvaltı yemek cesiti nerde varki gevreklerle gün gecistiriuolar 😁
Meraktan MedavikPastam bir çocuktan sonra mezar taşına dönen ben 😄Türk milleti gibi sabah ögle akşam çay yanı pasta börek yemiyordır hep spor hayatları bizimki lahmacun 😄😄
MedavikPastam Meraktan Yhahahah öyle, ama bunların da tüm hayatı votka. Sabah öğlen akşam çay gibi votka içiyorlar buna rağmen nası böyle sağlıklılar😬
dramaqueencnm MedavikPastam 4 çocuk doğurdum hiç çatlağım yok ilk hamileliğim ikizdi hiç krem falan kullanmamıştım o zamanlar öyle kremmiş oymuş buymuş yaygın değildi ben bunun genetik olduğunu düşünüyorum tabi lazerle sildirenlerde var
fistiklicikolata dramaqueencnm ayy bende hamileyken 22 kilo alıp 25 verdim çok şükür 1 tane bile çatlağım yok kendimi şanslı hissediyorum bu konuda 😀
dramaqueencnm Meraktan benim kuzenimde öyle karnı bacakları kolları çatladı binbir krem denedi hiç tık yok bu konuda şanslıyım sanırım
Meraktan dramaqueencnm benim hala şişliği varya 3 hafta antibiyotik kullandım ondan mıdır ya dogumum zor ve beklenmedik anda oldu zaten yeni kendime geldim aman kalsın çatlaklar da ne yapalım 💃
elifygt fistiklicikolata ilk oğlumda 8 9 kg aldım aferdesin şeyime kadar çatladim 😂 nasıl beceriyonjz yaa
dramaqueencnm fistiklicikolata benim ikizler sabırsızdı 5 ay 2 haftalıkken doğmaya karar verdiler o yüzden kilo aldım sayılmaz diğer hamileliklerimde de ortalama 8-10 kilo aldım maşallah kız baya kilo almışsın sen
mavihuylu MedavikPastam ah bu çatlama olayı bi tane doğurdum çatlamayan yerim kalmadı ki o kadar krem sürdüm yap sürdüm 😂 daha da doğurmak istemiyorum 😂🤣
fistiklicikolata elifygt Kız valla bişey yapmadım liarec almıştım hamileliğim boyunca 1 kutu bile bitmedi o kadar düzensiz kullandım yani 😀😀 tamamen şans herhalde bilmiyorum ki genetikte değil bence cünkü annemde de hep çatlak var