Meri12 bi anlasam zaten burda ne kadar doktora gitmişsem sorunlu olmuştur kadın doğum doktoru bile değilmiş

Semanur21 ne kadar saçma yarına kaldı artık hayırlsı olsun 🌹

Aynen öyle canım ben burda görünene kadar canım çıkıyo öyle saçma sapan sistem var ki inşallah yarın muayene eder artık bende öğrenirim 🙏🏻🙏🏻

Kızlar göründüm kese daha görünmüyor doktor şuan için herşey normal gözüküyor dedi iki hafta sonra tekrar gideceğim inşallah hayırlısıyla keseyi bebeği göreceğim 🙏🏻🙏🏻🥰

Semanur21 yaa cok güzell kac haftalik oldugunu söyledimi hcg degerlerine filan baktimi yine kanda ne dediii

Merveyldrm yok canım 5 hafta dedi test almadı iki hafta sonra gel dedi o zaman bakacak galiba daha kese görünmüyor ya vitamin verdi bakalım nasıl olacak

Free sağol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese sizlerede en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Semanur21 tewekkurler canim. Amin InwaAllah 🌺🥰

Semanur21 ay hadi inşallah canımsın hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin ❣️

Meri12 allah razı olsun canım benim inşallah 🥰🙏🏻🙏🏻💜

Semanur21 Anladim canim zten 7 haftada kalp atisini duyarsin Allahin izniyle bazen bi iki hafta oynuyo o kadar sen stres yapma yeterki Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim inan ki 💖

25 gün sonra

Merveyldrm nerde yasiyosun bende ayni durum vardi ameliyat oldum ve sag tupumun yarisi yokmus yani oyle de dogmus olabilirim diyo doktorum ama curumus te olabilir dedi ve onu almis yumurtaligim da kan topladigi icin onu da aldi rahmim ve diger yumurtaligim iyi misler hamile kalmanda bi sorun olmaz artik dedi bakalim bence yaptir en iyisi oyle

Paslai Stuttgartta yasiyorum.Tesekkür ederim cevabin icin.Aralik ayinda ameliyatim.Tabi o zamna kadar hamile kalamazsam.Senide Tez zamanda Bebegine kavustursun Rabbim.Kimsenin duasini bos cevirmesin 😊☺️

14 gün sonra

Laparaskopi sonrasi ultrason ile kontrol etilermi sizleri