MedavikPastam obsesif takıntıları var anlatıyorum ama anlamıyor 😀 en azından cevapları okuyup tatmin olsun istedim.

Esmerkiz sorunun yamuklugunun farkındayım, ele bulaşan spermin kuruyup dölleme yeteneğini kaybettiğini dış ortamda 20 dk max 30 dk yaşanabildiğini de biliyorum. Fakat arkadaşım takıntılı biri bu yüzden cevapları okuyup böyle bisey olmayacağına ikna olmasını istedim

MedavikPastam aslında biliyor bence de ama takıntılı olmasi galiba kafasında kurulmasına sebep oluyor bilmiyorum belki bi nebze içi rahatlar yorumları okuyunca diye düşündüm 🤦🏻‍♀️

baldanparmak sevgilisinin bosalmasindan sonra elinde kalmis 😀oda sonra elini silmiş ama eve gidene kadar yıkamamış yani. Sonra unutmuş vajinasina dokunmuş 🤣 bu şekilde hamile kalınsa zaten dünya nüfusu uçar gider 😀

baldanparmak of bende böyle dalga geciyorum 😂hamile kalmak için aylarca defalarca birlikte oldum da zor kaldım elle hamile Kalınsa ooo 😂 ama bekar ve sevgilisiyle yaşadığı için korkmasını da normal karşıladım 😀 sadece biraz mantık dışı korku

Yamukprenses ben yıllarca uğraştımda böyle kolay hamile kalmadım 😄 hijyen önemli valla o yüzden elini yüzünü yıkamayı ihmal etmesin 😄

Yamukprenses pes valla 😂 ellerini nasıl yıkamaz biz eşimle biter bitmez yıkanırız eller sabunla snra duş asla kapı kollarına bile dokundurtmam tikim var pismiş arkadaşın biraz hem mercimeği fırına veriyor hem korkuyor 🙄

She_angel dışarıdaymış elini silmiş eve gider yıkarım diye düşünmüş olabilir sonra da kendine dokunmuş kurumuş elleriyle iste baktığımızda imkansız birsey 😄