Kızlar merhaba ele bulaşan spermden hamile kalınır mı? Elde kurumuş ama yıkamayı unutmuş vajinasina dokunmuş kendisi okb suan kendi kendini yiyor hamile kalırsam diye 🤦🏻♀️
Ele bulaşan,kuruyan sperm 🤔
Yamukprenses aynı ismingibi bu ne yamuk bi soru bu böyle…
Yamukprenses okb ne demek
MedavikPastam obsesif takıntıları var anlatıyorum ama anlamıyor 😀 en azından cevapları okuyup tatmin olsun istedim.
Esmerkiz sorunun yamuklugunun farkındayım, ele bulaşan spermin kuruyup dölleme yeteneğini kaybettiğini dış ortamda 20 dk max 30 dk yaşanabildiğini de biliyorum. Fakat arkadaşım takıntılı biri bu yüzden cevapları okuyup böyle bisey olmayacağına ikna olmasını istedim
Yamukprenses o işi yapacak kadar aklı eriyorsa böyle bir saçmalığın olmayacağını da biliyordur.
Yamukprenses keşke seviştikten sonra duş alsaydı elinde kuruyup gitmezdi bunuda şuan takıyor olmazdı 😄
MedavikPastam aslında biliyor bence de ama takıntılı olmasi galiba kafasında kurulmasına sebep oluyor bilmiyorum belki bi nebze içi rahatlar yorumları okuyunca diye düşündüm 🤦🏻♀️
baldanparmak sevgilisinin bosalmasindan sonra elinde kalmis 😀oda sonra elini silmiş ama eve gidene kadar yıkamamış yani. Sonra unutmuş vajinasina dokunmuş 🤣 bu şekilde hamile kalınsa zaten dünya nüfusu uçar gider 😀
Yamukprenses eve girince ellerini yıkasaymış bari 🤣 kesin hamiledir kesin 😄
baldanparmak of bende böyle dalga geciyorum 😂hamile kalmak için aylarca defalarca birlikte oldum da zor kaldım elle hamile Kalınsa ooo 😂 ama bekar ve sevgilisiyle yaşadığı için korkmasını da normal karşıladım 😀 sadece biraz mantık dışı korku
Yamukprenses imkanı yok
Yamukprenses ben yıllarca uğraştımda böyle kolay hamile kalmadım 😄 hijyen önemli valla o yüzden elini yüzünü yıkamayı ihmal etmesin 😄
Yamukprenses pes valla 😂 ellerini nasıl yıkamaz biz eşimle biter bitmez yıkanırız eller sabunla snra duş asla kapı kollarına bile dokundurtmam tikim var pismiş arkadaşın biraz hem mercimeği fırına veriyor hem korkuyor 🙄
Yamukprenses keşke elini yıkasaydı yani titizlik önemli bence :):):)
baldanparmak yüzüne maske yapanlar varmış duymuştum ben şok 😄
mavidenyoksunun yüzüne maske yapanlar varmış yaaa, mercimeği tam fırına yerleştirmemiş ama masturbasyon diyelim 😀
She_angel dışarıdaymış elini silmiş eve gider yıkarım diye düşünmüş olabilir sonra da kendine dokunmuş kurumuş elleriyle iste baktığımızda imkansız birsey 😄
Yamukprenses sivilceye iyi geliyor diye sürenide duymuştum 😬
Yamukprenses silmiş işte demek ki kalmamış ama ona göre :)