Yamukprenses kalınır.
Ele bulaşan,kuruyan sperm 🤔
baldanparmak aaay olabilir 🥲
isimsizlayd pek mümkün olduğunu bende düşünmüyorum ama😅
Esmerkiz bu sefer de sen benım yazacagım seyı yazmıssın 😀😀
- Düzenlendi
Yamukprenses bu şekilde hamile kalması çok zor. Spermin yaşama süresi bulunduğu zemine göre değişir. Yani ıslak zeminde daha uzun süre canlı kalırken kuru alanda fonksiyon kaybına uğrar. Hava aldığını ve üzerinden zaman geçtiğini de eklersek ihtimal daha da çok düşüyor. Dert etmesin arkadaşınız.
bitterdelisi24 🤣🤣🤣 haklı sanki biraz
Yamukprenses yani :))) ah canım öyle hamile kalınsa böyle hamile kalınsa dünyanın nufusunu bi düşünsene 😀
Yamukprenses Allah iyiliğini versin emi 🤣🤣 deli ya
bitterdelisi24 oooo kaça katlanırdı ama işte gülüyorum kızamadım, okb bu yüzden fazla takıntı edindi bende anlattım ama belki yorumları okursa içi ferahlar diye düşündüm cinsellik hepimizin hayatında bir parça da olsa var elde kuruyan sperm zaten döllenme yeteneğini kaybeder ki canlı kalma suresi bile kısıtlı aslına bakarsan imkansız o şekilde ama gelde anlat 😀
mavidenyoksunun heheheheehe 🥳🥳🥳
Yamukprenses kaç yasında bu şahıs :) ay kokar o bide elini neden yıkamamış oda apayrı bi konu :) onun için ayrı bi post açman gerek 😂😂😂
bitterdelisi24 21 😂 ya hahahahah cidden kokar ne bileyim o an silmiş zaten elini sonra da heralde yıkarım diye düşündü unutmuş kendine dokunduğu için kafaya taktı 😂 ilk anlattığında baya bi güldüm ama rahatsızlığını da bildiğim için bari dedim post açayım okusun ki imkansız olduğunu anlasın 😂😂😂 dalga geçtiğimiz için biraz kırılıyor 🤣
Yamukprenses keşke önce suyun varlıgını hatırlatsanız arkadaşınıza 😀 ama bişey olmaz merak etmesin
elifdedimbededim bi sise su uzattım yıkamadıysa yıkasın diye yıkamış gelmiş 🤣🤣
Yamukprenses 😀😀😀 elin hamile kalabilir de sen ona azcık daha korksun 😍
elifdedimbededim okuyor yorumları dalga geciyoruz diye kırılıyor ama ikna olsun oda artık böyle birsey olmayacağına 🤣 günde yüz kez hamile kalmam demi diye sormasın
Yamukprenses ne rahatsızlıgı var yaşıda küçük değilmiş yani aslında :)
Yamukprenses ya bazen gerçekten merak ediyorum safmısınız salakmısınız böyle postlar açacak kadar arkadaş ya ! Ele bulaşan spermden hamile mi kalinir kurumuş diyorsun zaten havayla temas ettiği andan ölüyor gecersiz sayılıyor . Senin dediğin gibi olsaydı millet her sene dogururdu .
bitterdelisi24 şaş şaş okuyorum🤣🤣🤣🤣