baldanparmak of bende böyle dalga geciyorum 😂hamile kalmak için aylarca defalarca birlikte oldum da zor kaldım elle hamile Kalınsa ooo 😂 ama bekar ve sevgilisiyle yaşadığı için korkmasını da normal karşıladım 😀 sadece biraz mantık dışı korku

Yamukprenses ben yıllarca uğraştımda böyle kolay hamile kalmadım 😄 hijyen önemli valla o yüzden elini yüzünü yıkamayı ihmal etmesin 😄

Yamukprenses pes valla 😂 ellerini nasıl yıkamaz biz eşimle biter bitmez yıkanırız eller sabunla snra duş asla kapı kollarına bile dokundurtmam tikim var pismiş arkadaşın biraz hem mercimeği fırına veriyor hem korkuyor 🙄

She_angel dışarıdaymış elini silmiş eve gider yıkarım diye düşünmüş olabilir sonra da kendine dokunmuş kurumuş elleriyle iste baktığımızda imkansız birsey 😄

Yamukprenses bu şekilde hamile kalması çok zor. Spermin yaşama süresi bulunduğu zemine göre değişir. Yani ıslak zeminde daha uzun süre canlı kalırken kuru alanda fonksiyon kaybına uğrar. Hava aldığını ve üzerinden zaman geçtiğini de eklersek ihtimal daha da çok düşüyor. Dert etmesin arkadaşınız.

bitterdelisi24 oooo kaça katlanırdı ama işte gülüyorum kızamadım, okb bu yüzden fazla takıntı edindi bende anlattım ama belki yorumları okursa içi ferahlar diye düşündüm cinsellik hepimizin hayatında bir parça da olsa var elde kuruyan sperm zaten döllenme yeteneğini kaybeder ki canlı kalma suresi bile kısıtlı aslına bakarsan imkansız o şekilde ama gelde anlat 😀