baldanparmak of bende böyle dalga geciyorum 😂hamile kalmak için aylarca defalarca birlikte oldum da zor kaldım elle hamile Kalınsa ooo 😂 ama bekar ve sevgilisiyle yaşadığı için korkmasını da normal karşıladım 😀 sadece biraz mantık dışı korku
Ele bulaşan,kuruyan sperm 🤔
Yamukprenses imkanı yok
Yamukprenses ben yıllarca uğraştımda böyle kolay hamile kalmadım 😄 hijyen önemli valla o yüzden elini yüzünü yıkamayı ihmal etmesin 😄
Yamukprenses pes valla 😂 ellerini nasıl yıkamaz biz eşimle biter bitmez yıkanırız eller sabunla snra duş asla kapı kollarına bile dokundurtmam tikim var pismiş arkadaşın biraz hem mercimeği fırına veriyor hem korkuyor 🙄
Yamukprenses keşke elini yıkasaydı yani titizlik önemli bence :):):)
baldanparmak yüzüne maske yapanlar varmış duymuştum ben şok 😄
mavidenyoksunun yüzüne maske yapanlar varmış yaaa, mercimeği tam fırına yerleştirmemiş ama masturbasyon diyelim 😀
She_angel dışarıdaymış elini silmiş eve gider yıkarım diye düşünmüş olabilir sonra da kendine dokunmuş kurumuş elleriyle iste baktığımızda imkansız birsey 😄
Yamukprenses sivilceye iyi geliyor diye sürenide duymuştum 😬
Yamukprenses silmiş işte demek ki kalmamış ama ona göre :)
Yamukprenses kalınır.
baldanparmak aaay olabilir 🥲
isimsizlayd pek mümkün olduğunu bende düşünmüyorum ama😅
Esmerkiz bu sefer de sen benım yazacagım seyı yazmıssın 😀😀
- Düzenlendi
Yamukprenses bu şekilde hamile kalması çok zor. Spermin yaşama süresi bulunduğu zemine göre değişir. Yani ıslak zeminde daha uzun süre canlı kalırken kuru alanda fonksiyon kaybına uğrar. Hava aldığını ve üzerinden zaman geçtiğini de eklersek ihtimal daha da çok düşüyor. Dert etmesin arkadaşınız.
bitterdelisi24 🤣🤣🤣 haklı sanki biraz
Yamukprenses yani :))) ah canım öyle hamile kalınsa böyle hamile kalınsa dünyanın nufusunu bi düşünsene 😀
Yamukprenses Allah iyiliğini versin emi 🤣🤣 deli ya
bitterdelisi24 oooo kaça katlanırdı ama işte gülüyorum kızamadım, okb bu yüzden fazla takıntı edindi bende anlattım ama belki yorumları okursa içi ferahlar diye düşündüm cinsellik hepimizin hayatında bir parça da olsa var elde kuruyan sperm zaten döllenme yeteneğini kaybeder ki canlı kalma suresi bile kısıtlı aslına bakarsan imkansız o şekilde ama gelde anlat 😀
mavidenyoksunun heheheheehe 🥳🥳🥳