zehirlisarmasik rengarenk29 @MedavikPastam @Heyyooo @Bsrkaya @baldanparmak @Etipetito
Eveeet kızlar dün geceyi anlatmak istedim. 😁😁
En kısa şekilde anlaticam. Eşim dün mesaiye kalmıştı hatırlarsanız. 11 buçuk ta çıkıyodu sonra msj attı işim uzadı diye.
Bende çocuklar uyumusken hem beklerim hemde ağda yapıyım dedim. Saat 1 gibi zil çaldı normalde eşim arar. Camdan baktım kuzeni eşim gelmis. O aceleyle uzun tişört giydim üstüme altım açık yani 😅
Kuzeni eşimi kapıdan bıraktı eşim sarhoş ne oldu buna dedim. Arkadaşlarin yanındaydı bilmiyorum ayilinca sorarsın dedi.
Çok sinirlendim başlarda 😁
Hem cuma günü bumu yapılır hemde işim var demiştin fln dedim.Anlatsam sürekli sırıtıyo anlamiyo ztn(normalde dışarda içmez evde ya benimle yada balkonda tek)
Sonra kahve yaptım balkona geçtik. Üst kattakiler kavga ediyo. Kadın bağırıyo eşim - ahmettt karıyi sustur ahmetttt diye bağırmaya başladı ağzını kapattım 😅
Sokaktan gençler geçiyo bana sesleniyolar diyip ayağa kalktı - efendiiim benn Melike yi çok seviyorum aşığım diye bağır di sonra çocuğun biri yenge al bunu içeri dedi 😅😅
Ayy uzun oldu sonuca geçiyorum. Kahveyi içtikten sonra beni farketti bı anda öpmeye fln başladı sen benim oruspumsun bacaklarının arasında ölmek istiyorum fln dedi 🤭🤷
Üstüme gelmeye başladı korkuyorum mal git şurdan dedim.
Balkonun yan tarafı duvarlı. Önü boş arazi yan tarafımız park ama pek fazla kimse gelmez. Sonra beni yere yatırdı saat 3 civarı oral yapmaya başladı.5 yıldır yaptığı en güzel yalama diyebilirim. Sonra bende onu yalamaya başladım. Beni kucağına aldı oturma odasına geçtik (69 yaptık 🤭😁 rengarenk29 😜
Bacaklar omuza diye bağrınıyo ayyy çok eğlendimmm sonra mercimekler fırınaa 🤭😅😅
Ağda sonrası canım yansada çok güzel di. Sabah anlatinca inanmadı 🤭😅😅