xyzem MaşAllah 😂
Kocacığıma mesaj🔥 ortalık alev alsın 🔥
Buralar yangın yeri olmus
nuryollanna sende yan bacım 🙈😍
zehirlisarmasik Kız ortalık yanıyo bi de ben yanarsam nolur bilmem sjsjsj hayır yani kocam da işte shdhdhhs 😂😂😂
nuryollanna ay hiç önermiyorum ben geçen gün bekleyene kadar öldüm öldüm 🤣🤣🤣🤣
xyzem ondan olmuş işte 🤣 maşallahı varmış amcanın ama baksana fantezi peşinde 🤪
zehirlisarmasik wp den atıyorum ben genelde şimdi birde bir kereligne gösterme özelliği geldi adam bir kere gördü gördü ikinciye bakamaiyi daha da azıyor zaten🔥🔥😅😅
Ooohhhh🤣🤣akıllı kadinlar
zehirlisarmasik hahshssh bayildim
ayss__x sağol canım sende kullan😍
yesilimsii 9 gün önce yazmışsınız gelmeden bi nude stın delirsin
zehirlisarmasik
Zaten şurda cinsel konulara hiç
Girmek istemiyorum yaram var 😂😂😂😂
Eşim yurt dışında çalışıyor geçen sene geldi bir ay beraber olduk sonra tüp bebek tedavi derken üç ay kadar olmadık bi türlü ilk denemede gebelik oldu eşim hamilelik haberini aldı üç gün sonra gitti
Geri 8 aylıkken geldi sormayın çok zor tabiki
Eeee ben de hep düşük riski göze alamadık
Sonra bebe doğdu ocak sonu dedim haydi ya Allah kırk çıkar yaparız en güzelini bebem 10 günlük deprem oldu evden çıktık çadırda kaldık kalabalık evimi tadilata verdim evime geçemeden eşim gittti 😢😢😢😢 yani anlıcanız adam yanımda kardeşim gibi oldu 😂😂😂😂 kaldık öyle
A1L2 oyy canım benim hepsi üst üste gelmiş geri ne zaman gelecek
A1L2 ben depremde hamileydim daha iki durumda da çok kötü 🥺ay neler yaşadık sağ kaldığımıza şükür
zehirlisarmasik
Mart sonu gitti seneye nisan kısmetse 🥺kader hayatım hep gurbette kimi yanlış dicek ama maddi olarak okadar zorki gitmek oğlumun kısmetini bir pasaporta koyamam değil evi eşyası sağlık olsun çok şükür canımızı kurtardık 🤲🏼Rabbim yaşatmasın birdaha
zehirlisarmasik
Rabbim korusun hepsi zor 10 günlüktü sokakta kaldım her hamile doğum riskiyle taşası korkudan hastane yok Allah düşmanıma yaşatmasın eşim izne gelmişti yanımda olmasaydı ölürdüm sanırım 🥺🥺🥺
A1L2 herkesin hayat şartları farklı işte napıcan gerekliyse mecburen diyecek bişey yok Rabbim yardımcınız olsun bugunumuze şükürler olsun 🤲
A1L2 evet insanın aklı duruyor o an gece gece bide kıyamet gibiydi zaten tek olanlar için zor yine şanlıymışsın
A1L2 ayy ama çok şükür geçti o günler bizde yaptığımız gece 1 saat sonra deprem oldu😂😂 allah göstermesin bir daha
zehirlisarmasik
Çok şükür canım çok şükür bir nebzede olsa geçti ama hala gece yarısı çok uyanırım deprem oluyor korkusu Allah göstermesin diyelim 🤲🏼tam olarak nerelisin canım ☺️