• Cinsellik
  • Kocacığıma mesaj🔥 ortalık alev alsın 🔥

zehirlisarmasik wp den atıyorum ben genelde şimdi birde bir kereligne gösterme özelliği geldi adam bir kere gördü gördü ikinciye bakamaiyi daha da azıyor zaten🔥🔥😅😅

7 gün sonra

yesilimsii 9 gün önce yazmışsınız gelmeden bi nude stın delirsin

zehirlisarmasik
Zaten şurda cinsel konulara hiç
Girmek istemiyorum yaram var 😂😂😂😂
Eşim yurt dışında çalışıyor geçen sene geldi bir ay beraber olduk sonra tüp bebek tedavi derken üç ay kadar olmadık bi türlü ilk denemede gebelik oldu eşim hamilelik haberini aldı üç gün sonra gitti
Geri 8 aylıkken geldi sormayın çok zor tabiki
Eeee ben de hep düşük riski göze alamadık
Sonra bebe doğdu ocak sonu dedim haydi ya Allah kırk çıkar yaparız en güzelini bebem 10 günlük deprem oldu evden çıktık çadırda kaldık kalabalık evimi tadilata verdim evime geçemeden eşim gittti 😢😢😢😢 yani anlıcanız adam yanımda kardeşim gibi oldu 😂😂😂😂 kaldık öyle

A1L2 ben depremde hamileydim daha iki durumda da çok kötü 🥺ay neler yaşadık sağ kaldığımıza şükür

• A1L2 bunu yanıtladı.

zehirlisarmasik
      Mart sonu gitti seneye nisan kısmetse 🥺kader hayatım hep gurbette kimi yanlış dicek ama maddi olarak okadar zorki gitmek oğlumun kısmetini bir pasaporta koyamam değil evi eşyası sağlık olsun çok şükür canımızı kurtardık 🤲🏼Rabbim yaşatmasın birdaha

zehirlisarmasik
        Rabbim korusun hepsi zor 10 günlüktü sokakta kaldım her hamile doğum riskiyle taşası korkudan hastane yok Allah düşmanıma yaşatmasın eşim izne gelmişti yanımda olmasaydı ölürdüm sanırım 🥺🥺🥺

A1L2 herkesin hayat şartları farklı işte napıcan gerekliyse mecburen diyecek bişey yok Rabbim yardımcınız olsun bugunumuze şükürler olsun 🤲

• A1L2 bunu yanıtladı.

A1L2 evet insanın aklı duruyor o an gece gece bide kıyamet gibiydi zaten tek olanlar için zor yine şanlıymışsın

A1L2 ayy ama çok şükür geçti o günler bizde yaptığımız gece 1 saat sonra deprem oldu😂😂 allah göstermesin bir daha

zehirlisarmasik
              Çok şükür canım çok şükür bir nebzede olsa geçti ama hala gece yarısı çok uyanırım deprem oluyor korkusu Allah göstermesin diyelim 🤲🏼tam olarak nerelisin canım ☺️