[silindi] mavikelebekk__ ben hic denk gelmedim erkolarin bu tur sohbetlerine kocamada sormadim bi soram bakalim me konuşuyorlarmis merak ettim
duy1se mavikelebekk__ 1-erkekler bence 2-konuşarak daha çok gaza getiriyorum 🔥 3-mutfakta uğraşırken gelip seks yapmak istemesi😻
guzelanne mavikelebekk__ hiç sanmam bence baya açık konuşuyor onlarda.Yani evli olup kendini bilen konuşmaz ama sevgilisiyle cinsel yaşamı olanlar gayette anlatıyorlarmış 3 posta attım her yerim ağrıyor yoruldum sabaha kadar s.k s.k anca doyduk falan diye 😒
yesilimsii mavikelebekk__ 1- Kesinlikle kadınlar 😂 2-Eşim konuşur,devamlı romantik şeyler söyler ama bende pek yok o 🙈 3-Durduk yere gelip yanaşması,dokunması beni çok etkiliyor 🥲
MedavikPastam mavikelebekk__ 1-Erkekler jendinaralarında konuşmazlar pek fazla, kadınlar daha çok konuşur 2- Ben bazen tahrikedici şeyler söylerim 3-Saçlarımı çekerek doggy yapması
[silindi] MedavikPastam doggy bende cok severim ama sacimi cekmiyoo zaten iki tel sacim var onada kiyamam🥺
Medusa mavikelebekk__ 1- Erkekler bekarken daha cok konusuyodur ama kadinlar her turlu konusuyor kdjdjd 2- Konusuruz ama esim daha cok konusur 3- Popoya saplakk 🔥
mavikelebekk__ [silindi] Off ben iki doğum yaptım ikisinde de döküldü hala o kadar çok ki saçım. Bide kabarık sürekli fön çekmek zorunda kalıyorum. Az da olsa dert çok ta olsa dert 🥴
zehirlisarmasik mavikelebekk__ Kadınlar daha çok konuşur erkeklerinki belli başlı şeyler bir kez eşimde denk gelmiştim yakın arkadaşlarıyla olan grubuna bir krem resmi atmıştı “bu mal kaldırır” vs.vs. faydasını yazmıştı ve kimse cevap yazmamıştı😂 2.Birbirimizi tahrik edici şeyler söyleriz karşılıklı 3.Yerine göre helalinden her türlü fantaziyi severim😅arkamdan gelip sarılıp yanaşması,ufak defek zevk aldığım noktalara dokunması,onunla olan herşey güzel benim için 💜
Medusa mavikelebekk__ Bekarken yedikleri hurmalari konusurlar ama evlenince karisiyla yatak odasini anlatmazlar yanii
zehirlisarmasik mavikelebekk__ işte erkekler pek konuşmuyor ki okuyalım ben bi tek ona denk geldim bugüne kadar tabi bizimki evli olduğu için öyle geyikler çok yapamıyorlar,bekar grupları tahmin edemiyorum ama…
[silindi] mavikelebekk__ evlenmeden once sacimi baglayana kadar kolum kopardi ama simdi tek elle baglarim o kadar az kafami kasisam sacim dokulur