She_angel prenses88 tutmadı düğünden geldim ve ölüyorum yorgunluktannnn Alttaki beybi kocasına ateşli geceler hazırlamak için fantezi kıyafetleri arıyor 😮💨🤣🤣
baldanparmak etoile tuttu valla kızımın uykusunu açtı şimdide horlayarak uyuyor 😬 Alttaki arkadaş bebesini uyutmaya çalışıyor 😄
ipek2022 baldanparmak bebem yok kızlar 😔 çok istiyorum ama Alttaki üye Eşini işe gönderip kendini tekrar yatağa attı
Goat ipek2022 😁😁 kısmen tuttu şimdi kapıdan uğurladım ama yatağa kendimi atmadım 😁 alttaki bugun mutlu uyandı
progesteron mavikelebekk__ Hellooo buralarda yeniyim 😁 tutttuuuu 1250km var aramızda biraz daha yakınlaşırsa bilemiycem ama 😂😂😂 alttaki arkadaş bu ay gebelik testi yapacak ya da yaptı 😁
relaxon saritas kısmen tuttu 😁 dışarı çıkıcağım doğru ama çocuğu parka götürüp kendimde kafede takılmak için Alttaki üye kendini yorgun hissediyor?
olesinebiri relaxon tuttuuu ,çok dogru bende bitmeyen yorgunluk var hic oturmadıgım icin is yapmaktan 😬🤣 Altta ki üyenin 1 kızı var ?
Regina nuryollanna baba tarafi sulalesinden dersek tutabilir😄 Alttaki bugunu temizlik gunu ilan etti, detayli girisecek
Enerciii Regina tutmadı inan mecalim yok bugün temizlige 😂 Alttaki Cinsellikte aşırı İstekli ama utangaçlıgından kocasına ışık yakamıyor hep ondan bekliyor adam gelmezse çok ses etmiyor 😂
knb22mm mavipanda ahhsa tuttu, hatta buldum bebitom uyanınca yemek yapacağım😂 Altta ki akşam eşiyle fanfini düşünüyor 😂