xyzem 3yıldır kullanıyorum canım ama sadece okuyucuyumdur cnm😍
Eşiniz size düşkün mü???
xyzem evet özellikle canın sıkkınken girip burdaki postları okuyup kafa dağıtıyorum 😅
mavikelebekk__ bir erkek bir karisina karşı nazikse ona düşkündür. Onu incitmekten çekinir
etoile dkddkdk inanıp inanmamak sana kalmıs ddkkd bu imkansız bisey degil ki olması gereken bu biz bunun için evlendik zaten birbirimiz için nelere katlandık neler yasadık hikaye olur sonunda kavustuk tadını çıkarıyoruz her ilişkide sorunlar olur yeri gelir ama bizim sorun diyebilecegimiz bisey yok şükür hep anlık ufak tefek seyler .evlenmeden önce de kac yıl birlikteydik ve ne kadar sevsem de mantık olarak baktım burdaki bazı eskiler bilir cok dikkat ettim evlenecegim kişiye
mavikelebekk__ her insanın sevgi ifade biçimi farklı oluyor kimi için hediyeler kimi için hizmet kimi için sevgi sözcükleri kimi için dokunmak kimi iyi vakit geçirmek. Yani birinin kocası hediye alıyordur diğerinin dilindedir ilgisi ikisi de birbirinden üstün değil. Benim eşim fiziksel ve sözel olarak belli eder sevgisini ilgisini.
Rouge @mavikelebekk__ bende bu yorumu nezaman yazdımki şimdi açtım yazacaktım diyordum😁 uyumadan önceki şekle kadar aynımı olur😁 bunlara ek bizde bi huy var is icabı bazen 1 gecelik ben veya eşim şehir dışında olurduk ozamanlar yatak odasında yatmayız salonda koltukta kıvrılır uyuruz tek yatağa girmek istemeyiz zaten genelde şehir dışına bile beraber gidiyoruz bazen mecbur kaldımızda da böyle.Bazı boş boğazlar dalga geçer evlisiniz halen dışarda bile ele ele geziyosunuz siz gösteriş için böyle davranıyosunuz sanki evli olunca ilgi sevgi azalacak asker arkadaşı gibi olacaksın herkes kendinle işe kıyaslar ama bizim aslımız bu yani gerçekten birbirini tanıyan gerçekten ilgi gösteren sevgi gösteren her anında böyle olur yani.evde bile biz sürekli yanyanayız ayrı koltukta oturmayız ya benim bacaklarım eşimin üstündedir yada onun böyle şeyler içten gelmeli