Kocanızın size düşkün olduğunu nerden anlarsınız?
Eşiniz size düşkün mü???
mavikelebekk__ bence tam anlamak biraz zor. Yani ben yüzde yüz güvenmem. Her dediğimi yapması, her istediğimi yapması, istediklerimi sürpriz sekilde yapması beni cooook sevdiği anlamına gelmeyebilir. Ya aldatıyosa … Allah korusun tabi ama hicbir zaman yüzde yüz emin olamam
mavikelebekk__ sürekli dip dipeyiz biyere gidiyoruz yada işe gidiyor daha 5 dk olmadan yazar arar her saat sürekli aklı bendedir .bisey yaparım o gün işim olur merak eder benim derdimi benden cok üstlenir bazen anlık canım biseye sıkılır ben uyurum gecer anlık sıkıntı mesela ama kalkıyorum bakıyorum o hic uyumamıs dertlenmiş nasıl düzeltelim der canını sıkma şöyle böyle diye 3 saat konusma yapar .ben onunla uyumasam asla uyuyamaz bazen mecburi ayrı kalıyoruz uyku akıyor gözünden uyumaz huzursuzlanır gelirim geldigim gibi o saniye uykuya dalmıs olur,uyurken illa temas edicek,uyumadan once de kafasını boynuma gömer nefesini hissedicem diye yarım saat oyle kedi gibi durur.canım sıkkın olduğunda durgun ses tonuyla konuşuyorum aynı bebekler gibi huysuzlanır resmen mızmızlanıyor ben biliyorum ki ses tonumunun düzelmesini istiyor onun derdi o ,iki saniye düzeliyorum güzel konusuyorum aynı o annesi kızmıs cocuklar varya onlar gibi sevgi merhamet bekliyor hemen yelkenleri suya iniyor kedi gibi oluyor.biyere gitsin ben olmasam da agzında sürekli ardle ardle söylüyorlar bana ve gittigi yerden mutlaka bana bisey getirir bu ve bunun gibi bir cok özellikten bana düskün oldugunu biliyorum
Rouge kuşum çok anlatma bak nazar olursun maşallah size bir okuyayım kem gözlerden korunun fesat çok olan var olmayan var hasetlenirler 😂😂
TombulHatun ❤️insallah güzel bakan herkes fazlasıyla mutlu olsun 🤲🏻kötü bakanlar da allaha havale.ben eşimden cok konusmuyorum tombulum ya bugün konustum bunlar da olması gerekenler .sürekli dualar okuyorum anneannem de okuyor sağolsun sende oku lütfen cok teşekkür ederim🥰 daha bisey olmaz insallah bu kadar duadan sonra
Rouge evet o kadar konuşmuyorsun ki ben eşim demene alışamadm hala nişanlın gibi 😂 suya okuyun için biz öyle yaparız eşimle 😂 şimdi okudum ekrana üfledim vallahi Rabbim nazarlardan korusun herkese de böyle mutlu yuva nasip etsin inşallah 🥰
TombulHatun 1 yılımız oldu bile 🥰ben eşim demeye alıstım ama kocam mocam hala tuhaf geliyor 😂cok teşekkür ederim canım benim amin insallah🤲🏻
Rouge Kocam da kocam 😂😂😂 maşallah bizde burda iyi yıllandık be daha yeni düğün hazırlığı yapıyordun nasıl 1 sene oldu zaman su gibi
mavikelebekk__ bende hiçbir zaman tam güvenmem ama bazı haller insana güven verir ya işte mesela birşey olduğu zaman yolda araçta bile olsa hemen arar detaylarıyla herşeyi anlatır paylaşır en ufak şeyde bile,hasta olduğum zaman iyileşmem için herşeyi yapar, birşeye kirildiysam sesimden anlayıp onu dert edinir onu öğrenene kadar gönlümü alana kadar peşimi bırakmaz,birseyimi eksik etmemek için uğraşır çabalar,her konuda fikrimi alıp gönlümü kirmamaya çalışır ne bilim nazımı niyazımı çeker,benimle olduğu zamanki hazzından mutluluğunundan hissederim,önceleri sarılarak yatamazdı çok sıcak olduğu için evimiz yazın çok sıcak olurdu ona alıştı çabaladı ne bilim yani ben mutlu olim diye yapıyor birçok şeyi sevmediği şeyleri bile bunlardan anlayabiliyorum.
mavikelebekk__ benim mutlu ve huzurlu olmam icin elinden geleni yapar kavga ettiğimiz de bile ben çok ağır konuşurum o asla kötü kelime kullanmaz ve gece gelir yanıma yatar 🤤
mavikelebekk__ gece bensiz yatamaz sarılması gerek ordan anlıyorum bana düşkünlüğünü
mavikelebekk__ sen anlatmadın sen nelerden anlıyorsun canım
mavikelebekk__ Eşim bir şeylere, birine düşkün olmaz, yani kimseye bağlanmaz, olmasada olur kafasında. Aynı bende böyleyim kimseye düşkün olmam hayatımın merkezine kimseyi getirmem. İkimizde bu kafadayız. O yuzden cevap hayır😃
MedavikPastam Ben çok aşırı düşkünüm eşime ya bunu da asamıyorum. O olmazsa olmaz yani bilmiyorum neden bu kadar fazla bağlıyım
- Düzenlendi
zehirlisarmasik Benim eşimde 5 yıl oldu sarılmadan uyumaz normal birşey gibi geliyor bana.
Aslında bana çok değer verir sever sevdiğini de belli eder. Fakat hayatının merkezinde değilim bunu net görebiliyorum.
Annem le yada kardeşlerimle bı sıkıntı yaşaym, zaten hemen yüzüme yansır, anlatamam öğrenmek için peşimde dolanır telefonuma bakıp annenle konuşmuşsun anlat fln der. Ama normal ilgi gibi geliyor böyle şeyler bana.
Hayatının merkezinde sadece kızım ve oğlum var. Bu beni çok mutlu ediyo olması gerek bu diye düşünüyorum bazen. Bazen de benim de o ilgiye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Ya da daha önceden anne baba sevgisi görmediğim için fazla ilgi bekliyorum çözemedim.
Eşim benim için herşey demek o yoksa ben yokum yani, bu düşüncemi fazla belli edemem. Karşılıksız kalır hep avcunun içinde olduğumu düşünür diye.
TombulHatun hahahah evet yaaaa kac senemiz oldu burda acaba ilerde birgün cocugum olursa falan burda olur muyum yada bizi hala tanıyan çıkar mı 😂
mavikelebekk__ belkide iyi bişeydir bu
MedavikPastam Çocuklarina çok ilgili bu beni daha çok bağlıyor. İyi bişey sanırım
Rouge ihtimal düşük çünkü masadan eksiliyor dostlar 😂
TombulHatun ee nedenimiz var🥲