sadbarbie Onun göğüs uçları açık gibi görünüyor birde arkası biraz fazla kısa dötün büyükse sıkıntı olmaz dersen neden olmasın 😅
Ama benimki aşırı mini giydirmiyor 😵💫
İlk gönderimmmm🙈🙈🙈
mavipanda Vallahi var 😁
mavikelebekk__ benim eşimde açığa izin vermiyor ama sahil olursa belki yani denize gittiğimizde Kıyafetime pek karışmıyor
sadbarbie Benimki orda bile karışıyor 😑
mavikelebekk__ ee adamı deli edersen 😁😁😁😁 gözü dönüyor adamın seninle
sadbarbie Hahahh 😅
mavikelebekk__ ayy işte günlerdir aradığım ve bulamadığım sonunda içime sinen bir jartiyer aldın mı kuzu sen memnun kaldın mı kalitesinden ona gçre sipariş vereyim
Selamcanlar Ben hep Trendyoldan alıyorum ya genellikle de güzel geliyor. Bu attıklarımdan siyah renkliyle kırmızı jartiyeri alicam
mavikelebekk__ siyah renkliyi sepete ekledim bende 😁😁😁😁
sadbarbie Bu fiyatlara kaçırmayalim 😅
mavikelebekk__ evet bende bu tarz seviyorum bugün yeni bir modeli gelmişti benzeri aşırı güzel,bide ben üstteki kırmızının beyazını aldım ben çok beğendim, eşime de sorarak aldım güzel mi modeli diye ama gelince yerini beğenmedi perde kumaşı gibi diyo🤣🤣🤣e gecelik dedim işte nasıl olcak ya tül ya da dantel
zehirlisarmasik Ben hiç sormuyorum sürpriz oluyor ona, beğenmediği olmadı hiç. Tül yada saten seviyorum ben
mavikelebekk__ bende bi kez sorayım dedim tamam dedi ama üstümde çok yakıştı bosverdim bende giyiyorum yinede napim😍
mavikelebekk__ evet satenide çok seviyorum yatakta kay kay git 🤣🤣 çok hoş oluyo
zehirlisarmasik Allah seni 😅😅😅
mavikelebekk__ ay bunu almayın çok dandik bişi geldi bana 😂😂
mavihuylu Hangisini
mavihuylu o kırmızı tüllü mü bende aldım kız sen yan ürün satan sayfadan falan almissindir,yorumlara bakmadan mı aldın,ben aldım çok güzel
mavikelebekk__ 🤩Tam benlik esimde sever babydolleri biraz tuzlu ama sankim