Derdimi buraya paylaşmak istedim kimseye oturup derdimi anlatamıyorum buraya anlattım fikir almak istedim tabi daha erken dersiniz ama şimdiden düşünmeye başladım 2. Evlilik yapan var mı kızlar bugun Bi ortamdaydım sohbet muhabbet VS kız kıza bana dediler ki evlenmeyi düşünürmüsün vs bence evlen dediler ben düşünmüyorum ama 2. Evlilik nasıl olur benim çocuğum var sorun olacak mı? cocugu düşünerek evlenme geri planda kalıyor. (beni burda az çok bilen vardır)
Dertleşmek istedim..
1prens_annesii öncelikle sen yeni bir evliliğe hazır mısın bunu düşün. Millet sana evlen dedi diye evlenme sakin. İstemiyorsan hiç evlenme. Bu tamamen senin kararın. Ve sen kendi kararlarını vermelisin. Kendi kurallarin kendi isteklerin olmalı, mesela nasıl bir eş istiyorsun, bunu kafanda belirle. Benim kaynım ücüncü evliligini yaptı, karısınında önceki eşinden bir cocugu vardi. Kaynim hic sorun etmedi, kendi cocugu gibi benimsedi. Birde kaynim cocukları cok seviyor, cocuklara cok değer veriyor. Sende eğer evlenmeyi düşünüyorsan bekar biriyle evlenmeni tavsiye etmem. Evlenmiş bosanmış hatta cocugu olan biriyle evlenmeni tavsiye ederim. Çünkü seni en iyisi senin yaşadıklarını yaşayan biri anlar. Rabbim karşına hayırlı bir eş çıkarır inşallah canım.
Sedaa Allah razı olsun şuan çok erken bugun öyle diyince kızlar bende düşünce aldı ama şu aklımda kafamda ne kadar belirlesemde eşi hep kaygım olacak ya yaşadıklarım olursa bazı insalar 2. Evlilik iyi oluyor bazı insanlar olmuyor ve korku kaygı çok var ya sorun olursa bunları düşünüyorum bedende evlenmek istemiyorum ama oda olmuyor baba evimde bunalıyor insan bilmiyorum..
- Düzenlendi
1prens_annesii yani tabiki yaşadiklarin kolay degil, boşanmak insanı hem maddi hem manevi açıdan yıpratır. Ne kadar oldu siz boşanalı. Ve baba evinde neden bunaliyorsun ki, istemiyorlar mi yoksa seni.
Yani eğer doğru eşi bulursan çok mutlu bir yuvan olur canım, önemli olan doğru eşi bulmak, aşık oldum evlenelim demekle olmuyor herşey. Eşinin ailesi de çok önemli. Ve gercekten ilgi alanlariniz aynı mı ona bakmalisin, ortak yönlerinizin fazla olduğu kişiyle evlenmelisin.
Sedaa yok ailem çok bakıyor ama çok bunaldım tabi yeri geldiğinde bu suçlama olurdu yapsaydın etseydin ruhen yoruldum kafamı dinlemek istiyorum
1prens_annesii ailemiz her zaman bizim iyiliğimizi ister, bizim kötü olmamızı istemez. Belki bilmeyerekte olsa öyle suçlamalarda bulunuyorlardir. Çalışıyor musun peki, en azından bir işte çalışsan belki kafan dağılır biraz.
Sedaa çalışmıyorum ya evt haklısın
1prens_annesii Elbetten ikinci evliliği yapabilirsin daha cok gencsin hatirlıyorum canım seni profil fotondan.Ama daha çok erken ikinci evliligi suan baskası senin adına düşünmesin sen kendin kendin için düşünmelisin kendin için karar vermelisin bi başkası degil yani kuzum anlatabildimmi?Daha yeni bosandın milletin agzı torba degil malesef herseye müdahale ediyorlar milletin gazına gelipte hazır olmadan evlenmek için evlenme canım iyi düşün taşın ve kendini nezaman hazır hissedrrsen ozaman arayış içine gir.Şimdilik kafanı dinle hayatını yaşa kendi ayaklarının üzerinde durmayı tecrübe edin acele etme.Erkek bulunur kendi denginde bekar veya evlenip ayrılmış cocukluda olabilir anlayışlı biri olduktan sonra çocuğunu sorun edeceğini sanmıyorum.Allah bahtını güzel etsin canım🤲
Yasak_elma evet teşekkür ederim canım.
Ben düşünmüyorum Bi 5 sene kafamı dinlemek dediğin gibi ayaklarımın üzerinde olmak istiyorum bazıları diyor çocuğun aklı kesmiyor evlenirdim vs Bn hiç düşünmüyorum. Bu konuda tepki alıyorum çok acele oldu herşeyim acele etmek istemiyorum. Ve aynı şeyler olur kaygılarım var
Sedaa herkesin ailesi oyle cocuklarin iyiligini istemiyor maalesef
1prens_annesii Millet der ama o hayatı yasaycak olan sensin aynı seyleri yasarken millet seninle berabermi olacak peki?Şuan düşünme evlilik falan daha yaşın genç hayatın karşına kimi çıkaracağını bilemezsin her sabrın sonu selamettir acele işe seytan karışır.Belki çok iyi biri çıkacak karşina bilemezsin kafanı topla sağlıklı kararlar verebilidiğin zaman evliliği düşün canım benden sana abla tavsiyesi.Çocugunuda okunuda öyle düşünme.Allah korusun yanlış biriyle daha evlensen o çocugu o ortamda büyütmen çocuğun için iyimi olcak?herşeyi ilmek ilmek düşün öyle kararını ver kimsenin gazına gelme
1prens_annesii sen tamamen boşandınmı kuzum
1prens_annesii öncelikle evlenmek istiyorsan çocuğun küçükken evlen
Görümcem 10 sene olmuştu boşanali sonunda birisiyle tanıştı evlendi . Gorumcemin kızı var 18 yaşında onunla eşi hiç anlaşamadı.
Gorumcemin kızı bir türlü kabul edemiyor çok bencilce davranıyor
- Çocuğu var birisiyle evlenme benden sana tavsiye veya çocuğu varsada büyük olsun adamın 2 tane Çocuğu var biri 5 yaşında öbürü 7 her gün muhatap olmak zorunda eski eşiyle adama gün vermiyor kadın hep çocuklar bahane görüşmeler buluşmalar gece yarısı aramalar gel hastaneye götür onu yap bunu yap çok zor bir durum
Evinde boru patlar gece yarısı arıyor kadın adamı. Kombi çalışmaz gece gece arıyor adamda çocuklarım üşür diye gidip kombisini yapıyor anlatsam çok şey var
Şimdi 1 sene olmadan boşanıyor görümcem
Tek üzüldüğü şey 10 sene sonra evlenip böyle birseyle karşılaştığına
Puahahaha Valla benimkiler ve cevremdekilerde öyle
1prens_annesii ben yaptım ikinci evliliğimi bir yıldır evliyim 5 yıl bekar kaldıktan sonra evlendim benim çocuğum yoktu eşimin var ama annelerinin yanında mutlu değili miyim mutluyum yani ilk evliliğimde hep ezildim hepsi ezdi ama elhamdüllih şimdi eşim kim olursa olsun hep beni tuttu benim için yeri geldi kardeşine rest çekti yani kim bana kötüyse o da ona kötü oldu çocuk kısmı zor hani insanlık bazen onlar bazen sen kıskanıyorsun ama uzak oldukları için şükür ediyorum sana benim tavsiyem evlenme uzun bir süre hemde işte bu bu olur bana koca dersen o zman evlen en ufacık soru işaretin varsa kafanda evlenme bana soracak olsan ben bile bazen keşke evlenmeseydim diyorum
Yasak_elma Allah razı olsun 🤲
Nurtrhnx1 ilk mahkeme oldu ama boşanmadan bu konular oluyor
ipek2022 çocucuk çok küçük 11 aylık
sadbarbie evt 5 sene kafa dinlemek cocuk ta 5 yaşına girecek belki ben kafamı dağıtmadan evlenmek istemiyorum bekarken yapamadığımız şimdi yapmak istiyorum hayatı yaşamak istiyorum insanları tanımak istiyorum
Bende düşünüyorum evlendim kişi cocugu olur mu olursa sorun olur mu kendimden çok cocuk ve bende hep ezildim eşim beni tutmadı kovuldum küfür vs eşim sahip çıkmadı oğluma baba olmadı