1prens_annesii Millet der ama o hayatı yasaycak olan sensin aynı seyleri yasarken millet seninle berabermi olacak peki?Şuan düşünme evlilik falan daha yaşın genç hayatın karşına kimi çıkaracağını bilemezsin her sabrın sonu selamettir acele işe seytan karışır.Belki çok iyi biri çıkacak karşina bilemezsin kafanı topla sağlıklı kararlar verebilidiğin zaman evliliği düşün canım benden sana abla tavsiyesi.Çocugunuda okunuda öyle düşünme.Allah korusun yanlış biriyle daha evlensen o çocugu o ortamda büyütmen çocuğun için iyimi olcak?herşeyi ilmek ilmek düşün öyle kararını ver kimsenin gazına gelme
Dertleşmek istedim..
1prens_annesii sen tamamen boşandınmı kuzum
1prens_annesii öncelikle evlenmek istiyorsan çocuğun küçükken evlen
Görümcem 10 sene olmuştu boşanali sonunda birisiyle tanıştı evlendi . Gorumcemin kızı var 18 yaşında onunla eşi hiç anlaşamadı.
Gorumcemin kızı bir türlü kabul edemiyor çok bencilce davranıyor
- Çocuğu var birisiyle evlenme benden sana tavsiye veya çocuğu varsada büyük olsun adamın 2 tane Çocuğu var biri 5 yaşında öbürü 7 her gün muhatap olmak zorunda eski eşiyle adama gün vermiyor kadın hep çocuklar bahane görüşmeler buluşmalar gece yarısı aramalar gel hastaneye götür onu yap bunu yap çok zor bir durum
Evinde boru patlar gece yarısı arıyor kadın adamı. Kombi çalışmaz gece gece arıyor adamda çocuklarım üşür diye gidip kombisini yapıyor anlatsam çok şey var
Şimdi 1 sene olmadan boşanıyor görümcem
Tek üzüldüğü şey 10 sene sonra evlenip böyle birseyle karşılaştığına
Puahahaha Valla benimkiler ve cevremdekilerde öyle
1prens_annesii ben yaptım ikinci evliliğimi bir yıldır evliyim 5 yıl bekar kaldıktan sonra evlendim benim çocuğum yoktu eşimin var ama annelerinin yanında mutlu değili miyim mutluyum yani ilk evliliğimde hep ezildim hepsi ezdi ama elhamdüllih şimdi eşim kim olursa olsun hep beni tuttu benim için yeri geldi kardeşine rest çekti yani kim bana kötüyse o da ona kötü oldu çocuk kısmı zor hani insanlık bazen onlar bazen sen kıskanıyorsun ama uzak oldukları için şükür ediyorum sana benim tavsiyem evlenme uzun bir süre hemde işte bu bu olur bana koca dersen o zman evlen en ufacık soru işaretin varsa kafanda evlenme bana soracak olsan ben bile bazen keşke evlenmeseydim diyorum
Yasak_elma Allah razı olsun 🤲
Nurtrhnx1 ilk mahkeme oldu ama boşanmadan bu konular oluyor
ipek2022 çocucuk çok küçük 11 aylık
sadbarbie evt 5 sene kafa dinlemek cocuk ta 5 yaşına girecek belki ben kafamı dağıtmadan evlenmek istemiyorum bekarken yapamadığımız şimdi yapmak istiyorum hayatı yaşamak istiyorum insanları tanımak istiyorum
Bende düşünüyorum evlendim kişi cocugu olur mu olursa sorun olur mu kendimden çok cocuk ve bende hep ezildim eşim beni tutmadı kovuldum küfür vs eşim sahip çıkmadı oğluma baba olmadı
1prens_annesii evet evet bende öyle yaptım çalmıştım yedim gezdim