Evlendiğimde hemen hamile kaldım hiçte korumalı ilişkiye girmemistim hiç güzel değil yav geri çekilme+prezervatif oldu inşallah yine kalmam hamile kocam ceketini evde unutsa kaliyorum 😂😂😂
Başardık kızlar yapabildik 😂😂🔥🔥
Burnumageliyoduslkmsn ay iyki Bn zorunlu sezaryen oldum normal yapsam asla ilişkiye girmezdim korkudan acır diye normal agrıyor bide o iş abooo nyse ki rahatım bizde aynı yontemle korunuyorruz saha birsy yok şükür 😂
mavidenyoksunun anamı ağlattılar doğumda normal doğumun faydaları tartışılamaz ama benim kızım kafasında yumurta Kadar sislikle doğdu çok zorlandı kalçası mor ve çıkık doğdu kakasını yemişti 41+3 çok zorlandık çok şükür geride kaldı 1 hafta yoğun bakım kapısında bekledim diktiler bidaha söküp temizleyip birdaha diktiler berbattı diyebilirim o dikişlerle gün boyu emzirmek için hastane kapılarında bahçelerinde süründüm dikişlerim enfeksiyon kaptı falan ona rağmen ilk ilişkim beklediğimden iyi geçti afedersin tam sonuna kadar girince rahmin olduğu yerde acı hissettim dikislik pek bişey değil gibi ama anlayamadım göbek deliğinin oralarda içerden hafif ağrı düşün
Burnumageliyoduslkmsn prezervatif takılı iken mi geri çekilme yaptığınız halde hamile kaldınız ilk bebeğinize anlayamadım 😍🌺
zynpslymn yok canım ilki tekte oldu şimdi geri çekilme ve prezervatif le ilk kez korunduk ondan bile korkuyorum diyorum
Burnumageliyoduslkmsn benim takildim iseyecek delik birakmadilar derken 😂🙈isediniz delik başka ama
Hayalet14 vajina dudaklarını birbirine dikmişler gibi geldi en arkadan başlayarak sıfır boşluk 😂1 aya yakın dikislerime bakamadım elleyerek anlıyordum nasıllar acimayan vajinam dikişi hissedince ikinciyi doğuracak gibi oluyordum beni diktiler servise çıkmadan kontrol ediyorlar ya kontrol ederken bida söktü dikişi birdaha dikti jxhsjns bende salak gibi bunları kocama anlattım oda bişey olur sandı bu gece yapabildik düşün djsjsj
Burnumageliyoduslkmsn sezeryan doğum yaptım ama acaba kadın hastalıklarına gidip zevk amaçlı diktirsem mi shdhjdf
Burnumageliyoduslkmsn aşko şükür yapmışsın benimde son13 günüm kaldı bi yandan heyecan var bi yandan korku dikişler acır mı genişlik var mı diye ay inşallah dardır en korktuğum şey o ya
Burnumageliyoduslkmsn çok çok geçmiş olsun neden bu kadar riske girdiniz ki 41+3 e kadar ben 38+3 de sezeryana alındım kızımın gelişimi 40 haftaydı ultrasonda ben dayanamıyorum yeter demiştim 38+4de doğumum olacaktı suyum geldi bi gün önce doğum yaptım benim rahim dardı normal doğum yapamazdım zaten
Burnumageliyoduslkmsn geçmiş olsun bende 3 hafta önce doğum yaptım dikişlerim ne halde hiç bilmiyorum kokudan bakamıyorum ellimle elliyorum sanki iyi yapmadılar gibi geliyor bana ilişkiye nasıl girecem bilmiyorum korkuyorum ama ilişki olmayıncada bir evlilikte sıkıcı oluyor
nuryollanna yaparlarmi kız shshsb benim baya daralmış ama eşim iyice delirsin istiyorum giremesin istiyorum sbjsdh
Hello33 bende aynı ağrı olmasa bile dikislerime dokunup ağrı varmış gibi ay acıyor diyip duruyordum
Burnumageliyoduslkmsn hic bilmiyorum ki yaparlar mı shsjdhalsh
izmirlideli normal doğum yapmak istediğim için bekledim 3500 gördük sonradan yavaş yavaş vermiş bekledigi için düştü kilosu 3055 doğdu kızım herşey uygun vücudun müsait dedikleri için bekledim şuan olsa yaparmuyim bilmiyorum
nuryollanna deneyelim ya shhshjs gidicem Ben diyim zevk almıyorum dbsns
Burnumageliyoduslkmsn Gidilse fena olmas ilişkiye renk gelir yeni fantesi ahajahausg
nuryollanna az geçsin çok darim şuan djsnsns
Burnumageliyoduslkmsn wıeuqhshav
Burnumageliyoduslkmsn 3600 doğdu benim kziim da ben çatı muayenesine bile dayanamamistim helal olsun size vallahi :)