bahardali eve geldik tesettürlüyum direk öpüşmeye başladık kapıya yasladı beni tabi makyaj sıcak derken bide tesettür gelinlik dokunuyor ama her yer taş boncuk neyse yatak odasına geçtik başımı çözmemiz uzun sürdü üstüne gelinlik birde gelinlik altına beyaz jartiyer giymiştim gelinliği zor bela çözdü rahat 45 dk uğraştık neyse gelinlik düştü üstümden çekti kucağına beni ayakta devam ettik öpmeye falan baya uzun bir ön sevişme oldu ona bıraktım kendimi neyse yatağa geçmek istedi üstümü çıkarmak istedi bende dus almak istiyorum bekle dedim namaz kıldım o arada eşimde kıldı bordo dantelli geceliğimi giydim duş aldım kokulandim makyajimj sildim hafif rimel aromalı lipstick sürdüm gittim yanına üstüme geldi bayada bir öyle seviştik ürkek davrandım acele etmesine izin vermedim eli her oraya gitmesinde dtutup başka yere yonlendirdim bende tam anlamıyla isteyince hazır olunca kendimi serbest bıraktım tutmadım elini engel olmadimgöbeğime Kadar öpe öpe indi zangir zangir titriyorum ama ben heyecandan sonra oldu işte sabaha kadar 3 kere oldu sabah uyanınca bir kere daha yatakta sonra birde duşta yaptık ağrı olmadı ilk girdiğinde çok hafif sızladı oda çok normal sonrakilerde olmadı