Meraktan bahardali kasma kendini korkunun ecele faydası yok sıkarsan kendini acır biraz elleşin kendini hazırla yoksa zor olur😄
Medusa bahardali on sevismeyi uzun tutun. Senin iyice hazir olman gerek ve kendini kasmaman lazim. Esin de nazik olursa rahat gecer
nuryollanna bahardali hersy olacağına varır shshsh hani deseydin ki bakire değilim eşim bilmiyor o zaman fikir verirdim ama buna bisi diyemem shdhjddh
etoile bahardali olaya böyle bakarsan çok acı çekersin. Sende arzulayacaksin kendini öptür, oksat yani erojen bolgeni bilmen lazım goguslerin mi, sırtın mi , boynun mu
nuryollanna bahardali Bi de ağrı diye bisi olmuyo ki ya. Ama birkaç defe yaparken kanar baya shshshsh korkma yani
etoile bahardali benim hiç acimamisti çünkü kendimi kasarsam aciyacqgini biliyordum. Hiç kasmadim ve bende çok istedim. İstekli olmak sevişmek önemli
nuryollanna etoile Ya da cuzdanına kanlı peçete koysun, ilişki sonrası onu göstersin shsjhshs “aşkım bak şimdi geldi shsjaha”
taslan bahardali rahat ol yeter sakın kadma asla acı hissedilen bir duygu değil sadece yeterince ön sevişmeyi yapın sen yeteri kadar ıslan sonra hemen olup biticek kasma sakin ol kendini gevşek bırak yeter
taslan Şimdi benim ilk gecemi anlatsam gene malzeme olcam millete anlatamıyorm o yüzden rahat ol yeter 😂
Burnumageliyoduslkmsn taslan adetin son gününe denk getirsin yada minikk jilek cizikkk atsın dhdj enjektörle enjekte etsin o anda shsjsns
nuryollanna etoile Evlenene kadar ilişkiye girmesin ve olabildiğince zayıflasın bir de kegel egzersizi yapsın abshajah