miniktirtilinannesi Merhaba arkadaşlar ilişki esnasında vajinada gaz çıkışı yaşıyan varmı ben hamileyim 7/5 aylık eşimle ilişkiye girdiğimde ilkkez yaşadım ve çok aşırı utandım oda gülüp geçti ama bütün isteğim gitti bunun olmaması için ne yapmalıyım
enerciiiii miniktirtilinannesi Bi çözümü yok bildiğim kadarıyla bende doğumdan sonra yaşamıştım halen de ara sıra yaşıyorum yapacak birsey yok girip çıkınca hava giriyor ister istemez bende utanmamak için onu sucluyorum öyle yapma senin yüzünden oluyor diye😀😀
mlykk miniktirtilinannesi ben uzun süredir yaşıyorum. Rahimle alakalıymış sanırım. Affedersin osurur gibi oluyor çok utanç verici 😅
yesilimsii miniktirtilinannesi Benim bir arkadaşımda da devamlı oluyordu artık esprilerini yapıyorlardı kendi aralarında 😂 Bilmiyorum bende hiç olmadı ama eğer olsaydı da bunda utanılacak bişey yok ki 🥰
miniktirtilinannesi Burnumageliyoduslkmsn tamda pozisyon değişikliğinde bir utandım o anda açıklama yapmaya çalışıyorum kocam gülüyor ditoki nie utanıyon utanicak birşey yok sakin ol die 🙈
miniktirtilinannesi enerciiiii bu iyi bir utanç giderme şekli gercekten utançtan açıklama üstüne açıklama yaptım 🙈 o anki halim hala aklimda 😂
ipek2022 miniktirtilinannesi vajina genişledi için oluyor diyor instagramda takip ettigim bir doktor Doktor ancak doğum sonrasi vajina daraltma önerir
taslan ipek2022 utancak bişey yok girip çıktıkca hava giriyor o havada istemsiz dışarı çıkıyor bu kadar bana genelde doggy pozisyonundayken olur bu ilkinde bende çok utanmıştım ama alıştık şimdi eşim bile dalga geçiyor 😂😂
ipek2022 miniktirtilinannesi her ilişkiye girdiğinde öyle olmuyorsa pek takma kafana geçici bir durum Ama her defasında oluyorsa bu ancak lazer veya daraltma ameliyatı ile düzelir diye biliyorum
ipek2022 taslan 🤣🤣🤣🤣 evet bende de doggy pozisyonunda bi kere oldu çok utanmıştım hava girdi o çıktı osurmadim falan dedim 🤣🤣🤣baya gülmüştük o zaman acaba genişledi mi diye baya bir kafama takmıştım ama tek seferde öyle oldu bidaha böyle birsey olmadı
taslan miniktirtilinannesi genelde o pozisyonda oluyo zaten ya değiltirirken ya yaparken o pozisyonda daha fazla açık oluyo vajina zaten girip çıktıkça hava doluyo o zamanda çıkıyo istemsiz