Merhaba arkadaşlar ilişki esnasında vajinada gaz çıkışı yaşıyan varmı ben hamileyim 7/5 aylık eşimle ilişkiye girdiğimde ilkkez yaşadım ve çok aşırı utandım oda gülüp geçti ama bütün isteğim gitti bunun olmaması için ne yapmalıyım
İlişkide vajinada gaz cikmasi
miniktirtilinannesi lütfen biriniz akıl verin ne yapabilirim
Arkadaslarrrr bakarmisiniz
Pozisyon değişikliğine git fakat çok normal hamilelikte
Burnumageliyoduslkmsn tamda pozisyon değişikliğinde bir utandım o anda açıklama yapmaya çalışıyorum kocam gülüyor ditoki nie utanıyon utanicak birşey yok sakin ol die 🙈
miniktirtilinannesi Bi çözümü yok bildiğim kadarıyla bende doğumdan sonra yaşamıştım halen de ara sıra yaşıyorum yapacak birsey yok girip çıkınca hava giriyor ister istemez bende utanmamak için onu sucluyorum öyle yapma senin yüzünden oluyor diye😀😀
- Düzenlendi
enerciiiii bu iyi bir utanç giderme şekli gercekten utançtan açıklama üstüne açıklama yaptım 🙈 o anki halim hala aklimda 😂
miniktirtilinannesi bende ilkin kötü olmuştum anlıyorum seni
enerciiiii aceba doktora gitsem Birşey verirmi
- Düzenlendi
miniktirtilinannesi vajina genişledi için oluyor diyor instagramda takip ettigim bir doktor
Doktor ancak doğum sonrasi vajina daraltma önerir
ipek2022 doğumdan sonra duzelirmi aceba 🙄
miniktirtilinannesi her ilişkiye girdiğinde öyle olmuyorsa pek takma kafana geçici bir durum
Ama her defasında oluyorsa bu ancak lazer veya daraltma ameliyatı ile düzelir diye biliyorum
ipek2022 anladım teşekkür ederim canim
miniktirtilinannesi ben uzun süredir yaşıyorum. Rahimle alakalıymış sanırım. Affedersin osurur gibi oluyor çok utanç verici 😅
mlykk aşırı derecede utanç verici keşke bir çözümü olsa 😫
miniktirtilinannesi Benim bir arkadaşımda da devamlı oluyordu artık esprilerini yapıyorlardı kendi aralarında 😂 Bilmiyorum bende hiç olmadı ama eğer olsaydı da bunda utanılacak bişey yok ki 🥰
taslan benimki doggy pozisyonundan cikicakkwn oldu
yesilimsii galiba ilk olduğu için kafaya çok taktim bunu 🙄